0 oy
89 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Kızlar 31 haftalık hamileyim kasıklarımda haraket ediyor resmen bebeğim oturamiyorum yatınca biraz olsun rahat ediyorum ama hep kasıklarımda gibi canımı yakıyor. Birde kasıklarımda haraket ettikce genel olarak alttan da sancı giriyor. Bunlar normal mi bu haftalarda yoksa doktora gözükmem gerekir mi benim gibi olan varmı?
Gebelik haftası 31+0

2 Cevap

0 oy
(145 puan)
Evet bende de oluyor kaç gündür doktoruma mesaj attım gel dedi ama daha gitmedim bebek baskı yaptığı için de olabilir diye düşündüm ama etrafımda soracağım bilen kimsede yok kaldım öyle bende vala haftaya muaynem var o zamana kadar dayanabilirsem 
-Reklam-
0 oy
Gebelik haftamız aynı , banada 2 hafta önce kontrolde rahim kisaligin 3 cm bebeğin basida hemen o 3 cmlik kısmın üzerinde ama rahim ağzın kapalı neyse ki dedi , ağrın sancin oluyor mu dedi bende hayır dedim ama 2 3 gün sonra kendimi çok yormustum baya ayakta kaldım çatı kemiklerim birbirinden ayrılır gibi ağrımaya başladı otururken karnıma fena sancilar girdi dus aldım falan öyle rahatladım demek ki yormamak gerekiyor.  Sizde doktorunuza kontrole gidebilirsiniz rahim ağzı kisaliginizi ölçer 2.5 cm altında erken doğum riski olarak görülüyormus ve rahim ağzı açık mı kapalı mı bakarlar vs .
(147 puan)
Ultrasyonla mi bakiyolar alttan muane ile mi acaba
Benim usg ile baktı doktor ama cihazı çok yeni ayrıntılı usg falanda yapilabilen cihazdan o yüzden rahat bakıyor olabilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.

651,169 soru

3,427,912 cevap

4,260,495 yorum

184,045 üye

...