0 oy
417 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (327 puan)
El ve ayak kacinci haftada siser benm sismeye basladin
Gebelik haftası 27+2

5 Cevap

0 oy
(110 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benim sadece ayaklar şişiyor ayak parmaklarım sosis gibi oluyor:(  34 de başladı şuan 37. Daha ciddi şişiyor soğuk su falan indirmiyor  hele hava sıcaksa daha da balon oluyor. Muhtemelen senin hava sıcaklardan dolayı erken başladı. 

Ama önemli olan bu şişme ile tansiyon takibi. Mutlaka yap ilk gebeligim de şişme yaşamadım. Ama sonnaylarda tansiyon sorunum oldu  her gitmem de ayaklarda şişme varmi diye soruyorlar dı. Hergun sabah akşam ölç tansiyonunu. 

Ben bu kontrolünde Dr söyle dim ayaklarım aşırı şiş ( akşam topuğuna basamıyorum  acıdan) direk tansiyon bakalım dedi. Bende takip ettiğimi  söyledim ozaman sorun yok normal şişmesi dedi . Yeterki tansiyon yüksekliğinde olmasın şişme.

Valla ben hiç bir çözüm bulamadım inmiyor  :(
-Reklam-
0 oy
Kişiden kişiye değişir canım. 34. Haftamda başladı. Neyse ki doğuma az kaldı o yüzden fazla sorun etmiyorum. Tuzlu yememeye bak, bol su iç, ayakların şiştiğinde duvarda yukarı doğru uzat. İyi geliyor.
0 oy
(458 puan)
35. Haftamda başladı şuan 36 yi bitirdik şükür 12 günüm kaldı bir değişiklik olmazsa, sıcaklar da daha çok şişiyor hava serinse şişme olmuyor çok fazla. 
0 oy
(235 puan)
32. Haftamdayim ve sismeye basladim canim kisiden kisiye degisir bol su ic tuzu birak bide ben her banyodan sonra dizden alt tarafima soguk su tutuyorum hem sismeri hemde varis olusumunu engelliyormus doktorum soylemisti tavsiye ederim ayaklarim cokrm rahatliyor
0 oy
(158 puan)
22.haftam sindiden siş ayaklarim bileklerim hatta agri var.oturarak calisiyorum sanirim o yuzden benim ki.is aonrasi yuruyus yapip uzatsamda bir degisiklik olmuyor :(

İlgili sorular

649,207 soru

3,420,341 cevap

4,251,739 yorum

183,486 üye

...