0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
kapalı
Kizlar 38 haftalık gebeyim doktora gttim kasilmalqrin var dedi  bir iki cm açılma olmuş dedi yarın tekrar gidicem sizinde başınıza gelen varmı boyle
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(3 puan)
Ben 37+1 haftalık gebeyim. Bir hafta önce sancılarımdan dolayı hastaneye gittim 2 cm acilmam olmuştu iki gün yatış yaptılar 3. Gün normale döndüm. Acilmam olduğu halde eve gönderdiler. Telaş edecek bişey yok. :)) ( ilişki son 3 ay kesinlikle yasak ) kurallara uysak hicbir sıkıntı çıkmaz inşallah.
(36 puan)
İlişki dedignz gbi üç ay hiç olmadı yarın tekrar bakicak sancilarin başlamış dedi banada  çatı muaynesiylede iki cm açılma olmuş dedi cnm
-Reklam-
0 oy
(13 puan)
Ben de aynı durumdayım yarın doktora gideceğim heyecanla bekliyorum. Haftamız normal doğum olsa da bir şey olmaz sağlıkla gelsinler inşallah :)
(3 puan)
Amin. Hayırlı doğumlar olsun inşallah .
(36 puan)
Bende aynen normal doğum olduğu için benide yarın tekrar çağırdı doktor bakalım ama şu cari muaynesi bana doğumdan daha zor :))

İlgili bir soru bulunamadı

646,987 soru

3,412,260 cevap

4,241,822 yorum

182,874 üye

...