0 oy
323 göst.
Doğum kategorisinde (337 puan)
kapalı
37+5 de alttan fitil olarak sancı ile doğumum başlatıldı :) çünkü Nisan ve suyum gelmişti sancılarım yetersizdi. Çok güzel bir doğumum oldu. Çok kolay geçti. Korkmayın ve kendinize güvenin. İnşallah benim kadar kolay doğumunuz olur :) bu arada ilk doğumum normal doğum ve 4 dikişim var. İçeriden de hafif yırtık oluşturmuş kızım içeri de de cok az dikiş olmuş. Bu şekilde :) 

Sorularınız varsa cevaplayabilirim :)))
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(21 puan)
Açılmanız varmıydı peki suyunuzun geldiğin nasıl anladınız 
(337 puan)
Gece uyandığımda Nisan gelmişti ve altımda ıslaklık vardı ben çişimi kaçırdığımı düşündüm çünkü WC gidene kadar biraz da kaçırdım telaşla. Doktora mesaj attım takip edelim sancıları dedi. Gece ufak sancilar oldu karın ağrısı gibi sabaha geçti hiçbir şeyim yoktu ama gün içinde sürekli pedin islandigini fark ettim doktoruma gittim alttan muayene etti açıklık 1 cm di ve aktif suyumun geldiğini söyledi bana alttan bakarken gördü catalda bu şekilde yatış vereyim dedi çünkü suyun biterse kordon baski altında kalır dedi. Yatış yapalım gece 12-1 e kadar bekleyelim dedi sancın gelirse gelir gelmezse alttan fitil ile sancı baslatir deneriz dedi bu şekilde :)
-Reklam-
0 oy
(89 puan)
Ahh ne güzel umut oldun resmen korkularıma..39 +6 dayım bende daha tık yok nazlı kızımız rahat bir hamilelik geçirdim umarım doğumda kolay olur suni sancı en büyük korkum ve ya ıkınamazsam ya yapamazsam ilk hamileliğim kafamda deli sorular 
(337 puan)
Açık söylemek gerekirse doktor yatış verip suniyi duyduğumda çok korktum. Nasıl olacak diye. Çünkü herkesten okuduğum suninin bir ölüm olduğuydu. Ama herkesin vücudu acı eşiği durumu yönetebilmesi o kadar farklı ki.. korktuğum gibi olmadı çok şükür saatler içerisinde doğum oldu :)
(89 puan)
Ne mutlu tebrikler tekrar böyle güzel hikayeler duymak iyi hissettiriyor
(337 puan)
Kendinize güvenin gerçekten olmayacak gibi bir şey değil :)
(116 puan)
Cnm fitil hiç kullanmadım iki doğumumdada fitilde kaç saat içerisinde doğum yaptım
(337 puan)
3.30 da verildi fitil. Ama etkisi bir saat sonra başlıyormuş. Sancılarım 4.30 da başladı. 7.55 kızımın doğum saati. 3 saat falan sürdü gerisi ıkınma evresi falan :)
0 oy
(379 puan)
Maşallah subhanallah 39 haftalık olduk ve 1 haftadır sancı çekiyorum leke su gelmedi nstde sancım çıktı doktor salı gününe kadar doğurmazsan sezeryanla alırız dedi korkuyorum inşallah sizin gibi kolay atlatırım 
(337 puan)
Kendi sancinizin olması çok güzel. Neden suni deneriz demedi acaba fikri nedir doktorun bilemedim. Bir yandan hurma yiyin, sıcak suya girin her yöntemi deneyin inşallah ben kadar kolay doğumunuz olur :)
(379 puan)
Doktorum çok iyi biri problem bende maalesef ben korkudan çatı muayenesi bile yaptıramıyorum Dr mecbur tek çare sezeryan dedi ama sancılarım var salı günü çok sancım çıkarsa sezeryanden normal doğuma dönmek için ısrar eder mi acaba
(337 puan)
Anladımm nasıl istiyorsanız öyle olsun tabii sizin tercihiniz inşallah iki türlüsü de rahat olur sizin için :) sizin tercihinize de karışamaz herhalde
(379 puan)
Bakalım görücez Amin inşallah canım sağolasın :)
0 oy
(277 puan)
Gözünüz aydın kaç santim ve kaç kilo dogdu 
(337 puan)
3125 doğdu 49 cm
(229 puan)
Ultrasondaki kilosuyla ayni mi cikti
(337 puan)
En son 3069 çıkmıştı doğumdan iki gün önce
(277 puan)
Demekki ultrason dogru oluyo  masallah boyuda uzunmus haftasina gore
(337 puan)
Aynen bizde tuttu şükür :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 485 göst.
0 oy
3 cevap 347 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
5 cevap 305 göst.

650,995 soru

3,427,153 cevap

4,259,685 yorum

183,992 üye

...