0 oy
142 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (322 puan)
Kızlar 18+3 gebeyim.17haftadan itibaren karnımda sertlik oluyo,bebeğin bir tarafa yığıldığını hiss ediyorum.Ve bu rahim kasılması gibi bir şey neden oluyo anlamıyorum.düzenli bebek haraket ediyo.Ama bu kasılmalar oldukta,karnım çatlayacak gibi ağrıyo.Uzanıyorum geçmiyo,ayaklarımı yastık üzerine koyup uzandıkta geçiyo.
Gebelik haftası 18+3

3 Cevap

0 oy
(1,542 puan)
Bende de o haftalarda oluyordu canım magnezyum başlattı doktorum
(322 puan)
Canım vitamin ve magnezyum içiyodum,ama 3hafta önce safra kesemde taş olduğu belirlendi diye,tüm ilaçları dayandırdı.Vitamin bile içmiyorum.Magnezyum içtiğimde yoktu böyle şeyler
(1,542 puan)
Suan kullanmadigin icin oluyodur canım korkma kontrolünde sor ama mutlaka yine belki başlatır yada başka bir ilaç yazar
(322 puan)
İnşallah canm
-Reklam-
0 oy
(187 puan)
Siz kendinizce mi rahim kasılmasi teşhisi koydunuz, bebeğin toplanmasiyla rahim kasilmasi aynı şey değildir. Ben rahim kasılmasi sorunu yaşıyorum yaklaşık bir aydır, ne olduğunu da bilmiyordum, karnımda kubbe gibi bir yükselti oluşuyordu ama nasıl bir ağrı anlatamam dayanamıyor agliyordum, bir çok kişi Bebek kendini topluyor dedi, Bebek kendini toplasa bir iki dakikaya geçerdi ama benim saatlerce sürüyordu, doktora gittik rahim kasılmasi dedi ve sonrasında bir sürü sıkıntı yaşadım hala da yaşıyorum. Herkesin yaşayacağı sıkıntılar ve çözüm farklı olduğu için uzatmak istemiyorum daha fazla, doktora gidin kesinlikle. Ben doğum doktoruna gittim önemli bir şey yok dedi normaldir dedi, sonra perinatologa gittim çok ciddi sıkıntılar varmış. 
(322 puan)
Bende arkası üste uzandıkta daha çok oluyo.Ayağımı kaldırmasam çok sancı veriyo.doktor ne dedi peki
0 oy
(252 puan)
Yalanci sancı deniliyo canım ona ama bende daha geç başlamıştı bilemedim

İlgili sorular

651,349 soru

3,428,682 cevap

4,261,171 yorum

184,107 üye

...