0 oy
191 göst.
Hamilelikte Spor kategorisinde (23 puan)
kapalı
Kızlar oğlum olacak rahmetli babamın ismini koymak istiyoruz isim Cumali. Cumali Asaf mı Cuma Alihan mı daha kullanışlı olur sizce büyük ihtimalle 2. İsmini kullanırız
Gebelik haftası 35
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(894 puan)
Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah. Ben bu baba, dede isimleri konusunda ya sadece onların ismini koyma ya da onların ismini koymama taraftarıyım. Onların ismine ek başka bir isim koyulduğunda çocuğun sadece kimliğinde fazladan bir isim oluyor kanısındayım. Çünkü bakıyorum herkes dede baba anne anneanne isimlerini kullanmıyor. Yanına koydukları diğer isimlerle sesleniliyor çocuklara. Bir anlamı da kalmıyor bence. Ya da mesela koyulacak iki isim de birlikte söylemeye uygun olmalı diye düşünüyorum. İki ismi birden kullanmadıktan sonra çocuklara iki isim koyulması anlamsız geliyor. Biliyorım bu konudaki fikrimi sormadınız ama söylemek istedim sizi kırmak asla istemem. Bu arada Ali Asaf çok hoş ama Cumali Ali Asaf olmuyor bence. 
(23 puan)
Eşim daha 3 yaşındayken babasını kaybetti o çok istiyor en azından kimlikte Cuma olarak yazsın diye gönlünü kırmak istemiyorum ben o şekilde seslenemem eminim o yüzden bu şekilde 2 isim buldum Ali kısmını kullanırım diye eğer kesinleşirse Cumali Asaf şeklinde kimliğe yazdırmayı düşünüyorum söylemesi diğer seçeneğe göre daha kolay oluyor
(894 puan)
Anladım canım. Tabi eşinin de gönlü olsun böyle güzel bir mesele için kalp kırmaya hiç gerek yok.. Bu durumda en mantıklısı bencede Cumali Asaf oldu.. Sağlıkla gelsin inşallah küçük beyimiz :)
(23 puan)
Teşekkürler yorumunuz için ☺️
-Reklam-
0 oy
(169 puan)
İkisinin arasinda ali asaf daha hos geldi bana 
(23 puan)
Teşekkürler ☺️
0 oy
(273 puan)
Cumali Asaf daha guzel sağlıkla doğsun 
(23 puan)
Teşekkürler ☺️
0 oy
(4,215 puan)
Tek başına alihan bence

647,214 soru

3,413,062 cevap

4,242,872 yorum

182,939 üye

...