0 oy
308 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (99 puan)
Selam hanımlar artık eşyalarını yikiycam ama çok kararsız kaldım hangi deterjanı aliyim markettelerde baktım kafama yatan olmadi siz hangisini aldiniz acaba
Gebelik haftası 32

16 Cevap

0 oy
(3 puan)
Hacışahir beyaz sabun bence en sağlıklısı saf sabun 
(360 puan)
Duru granül matik aldım onunla yıkadım bende çok araştırdım
-Reklam-
0 oy
(799 puan)
Bende çok araştırdım ama sıvı deterjanlar bana hiç sağlıklı gelmedi ablam hacı şakir sabunu alıp rendeledi bende granül duru Matik aldım oda sabun tozu zaten :)
(289 puan)
Makineyi bozar mı peki? Yani sabun hiç kullanmadım makinede. Uni Baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldık biz pek araştırmamıştım. Ondan bir şaşırdım sabun falan diyince.
(799 puan)
Hayır neden bozsun ablamın ikinci çocuğu oo ikisindede sabun alıp rendeledi kullandı ben granül Matik aldım kokusuz benim yengemde dalinin sıvı bebek deterjanı almıştı bebeğe alerji yapmıştı o yüzden bn almadım her bebekde olmayabiliyor tabi
(289 puan)
Yani birer şişe aldık bu sıvı deterjandan. Bakalım alerji yapmazsa böyle devam ederiz, yaparsa daha doğal bir yönteme geçeriz şimdilik idareten alayım demiştim e bebekte gezerken.  Normalde bu tarz ürünleri stoklu alırım. Ama ilk deneyimler olduğu için az alıyorum. Bebek bezini de az aldık, uyum sorunu yaşarsak bütün para çöpe gitmesin dedik. Doğumdan sonra bakalım bir sıkıntı çıkmazsa stoklamaya devam edeceğiz gibi görünüyor, çünkü malum her geçen gün herşeye zam geliyor.
(799 puan)
Benimde ilk deneyimim canım ama 7 yigenim var ordan tecrübe ettim :)) bnde bez stoğu yapmadım bide nasıl gelisceginide bilmiyoruz bazı bebekler pramatur oluyor çok minik oluyor kimisi çok kilolu ilerliyor bebekle birlikte almak daha mantıklı geliyor banada :)
(289 puan)
Benim yeğen falan yok maalesef tecrübe deseniz sıfır. Sadece çok araştırıyorum. Bazen atladığım yerler oluyor ama öğreniyorum. Eminim ki her koşulda kendini geliştiren insanlar daima başarılı olur. Annelik de bunlardan birisi. Yakın çevremde bebek bakımından anlayan kişiler olması güzel fakat hamilelik hormonlarından mıdır nedir bebeğimi kimseyle paylaşasım gelmiyor. İçimde o şuan, sadece bana ait. Babası bile sadece dışarıdan dokunabilir. İlerleyen süreçlerde bu durumla başa çıkmam lazım. Konu nerden nerelere geldi.  Teşekkür ederim yorumlarınız için.
0 oy
(60 puan)
Bende baya araştırdım duru matik almayı düşünüyorum. 
0 oy
(118 puan)
Duru granül matik aldım 40 derecede yıkadım. 30 da yıkayınca deterjan kalıntısı kaldı. Aldığımda uygundu ama çok zamlandı o yüzden ben baby me e bebeğin toz deterjanına geçtim. Zaten bebeğimin tüm temizlik ürünleri e bebekten. Memnunum da pahalı markalara göre gayet iyi iş görüyor. 
0 oy
(956 puan)
Dalinin granür sabunuyla
0 oy
(298 puan)
Duru granül aldim çok ta güzel kokuyor
0 oy
(3,981 puan)
Granül Matik aldım onu cay bardağı eritip öyle koydum canım borular tıkanıyor Muş birde uni baby aldım sıvısı yeni doğan içerik açısından iyi diyotlar diye bakalım doğunca anlicaz alerji yaparmı yapmazmi
0 oy
(289 puan)
Uni Baby aldım hem deterjan hem yumuşatıcı. İşe yarar bence. Güzel yıkadı güzel koktu. Sonra ütüledim kaldırdım. Bence normal bir bebek deterjanı olabilir. Çok alerjik bir cildi yoksa bu ürünleri bütün bebeklerde kullanıyorlar. 
0 oy
(1,222 puan)
Ben de çok araştırdım temiz içerikli içinde parfüm vs olmasın ona çok dikkat ettim incia alacağım. 
0 oy
(400 puan)
Annemler bebegin kıyafetlerini hacı şakirle yıkamış hem çok temiz hemde kokusu var en saf en güzel deterjan şimdi eğer öbür türlü olursa bebege alerji yapma olasılığı yüksek yeni doğan bebek teni çok hassas bezler bile alerji yapıyor o kim bilir neler yapar çocuğa Allah korusun 
0 oy
(305 puan)
Ebebekte Granul sabun aldım onunla yikayacagim 
0 oy
(727 puan)
Granül sabun kullandım. İlk uni baby almıştım.
0 oy
(196 puan)
Green Clean in deterjanını aldım içeriği temiz en azından. Koku kalmaması gerekiyor, bir çoğu zaten kimyasal ve parfüm içeriyor bunlara dikkat etmen yeterli. Bunlar alerjiye sebebiyet verebiliyor. Makinede 40 derecede yıkadım ben. Bir de fazladan durulama yaptır ki kalıntı olmasın. 
0 oy
(326 puan)
green clean aldm canım kimyasal içermiyor . siveno green cleen minoris bunlar doğal temiz içerikli bakabilirsin . biraz pahalı ama ben tercih ettim en azından 2 3 aylık olana kadar  bunlarla yikamayı düşünüyorum sonra daline veya uni babye felan geçerim allah izin verirse inşallah
0 oy
(484 puan)
Duru lavanta kokulu aldım yumuşatıcı olarak da uni baby aldım ve çok memnunum mis gibi ferah bir kokusu var 
0 oy
(510 puan)

Dalin granül sabun aldım memnunum <3

649,207 soru

3,420,344 cevap

4,251,740 yorum

183,486 üye

...