0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Merhaba 37+2 günlük gebeyim. Bu sabah uyandım bebek hareket etmiyor. Birşeyler yediğim halde önceki günler gibi hareketlerini hissetmiyorum. Bir sorun olmuş olabilir mi ??

4 Cevap

0 oy
(93 puan)
Doktorunun telefonu varsa arayıp sorabilirsin. Ya da hastaneye git hareketini hissetmiyorum diye ultrasondan bakarlar. İnşallah bir sorun yoktur.
-Reklam-
0 oy
(176 puan)
Canım bu haftalarda bebekler genelde uyyolar 2 gün boyunca düşün bende gitmiştim ve ulstrosanda bakıldı da uyyo denilmişti...ama tabiki her ihtimale karşı içinizde şüphe var ise Dr gidin içiniz rahat eder yada tatlı yiyin uzanın Allah'ın sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(433 puan)
Canım hamileyken en sık başıma gelen durumlardan biri. Öncelikle tatlı bişeyler ya 15 20 dk sonra yatağa sırt üstü uzan. Bi avucunu göbeğin sağına diğerini soluna koy göbeğinin şçşndeki suyu çalkala. Böyle oldu mu bebek harekete geçiyor. Benimki de çok hareketli bi bebekti ama son 3 hafta sürekli kendini kasıp uyuyordu. Eve sürekli bu hareketi yapıp uyandır dedi şükür şimdi sağ salim kucağıma aldım 
0 oy
(3 puan)
Hemen korkutma kendini canım benim. Bazı günlerde çok hareket eden bebişler bazen tembellik yapabilir. Büyüdü nihayetinde. Karnınla oyna biraz, kendin hareket et. Tatlı ye. Biraz daha bekle eğer devam ederse git mutlaka. Doktorum bana suyun gelmediği sürece harekette çok azalmaz dedi ama her bünye faklı. Biraz gözlemle ve git bi sağlık kuruluşuna. Hastahaneye gidemiyor isen en azından sağlık ocağındaki ebeye sormaya git yada ara. Yani içini ferahlat diye diyorum. 

651,678 soru

3,429,950 cevap

4,262,573 yorum

184,188 üye

...