0 oy
234 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (187 puan)
Merhabalar, benim sağ bobregimde büyüme var ve üroloji doktoru çok acil stend takılması gerektiğini söyledi. Doğum doktorumda ayni görüşte, hamileliğimin başından beri miyom ağrısı çekiyorum, rahim kasilmasindan dolayı miyomun içi kanama yapmıştı ve zor günler geçirdim. Şu an adalat kullanıyorum kasılmaları engellemek için. 

Doktorlar stend takilmadigi taktirde en ufak bir idrar yolu enfeksiyonu geçirirsen doğum gerçekleşir dedi, henüz 26 haftalık bebeğim. 10 gün öncesine kadar yediğim her şeyi çıkardığım için bebeğim pek gelişmiş değil, 51 kiloyum. 

Aranızda stend taktıran var mı?
Gebelik haftası 26

4 Cevap

0 oy
(593 puan)
Kaç mm büyüme. Benim de 26. Hafta da çıktı büyüme, acil Stent dediler, o ara şehir değiştim buradaki doktor da kontrol edelim dedi. 32. Haftada artık sınırı geçmişti büyüme ama o ara bebeğimde gelişim geriliği çıktı ve onun peşine düştüm üç günde bir kontroldeydim. Doğal olarak kendimi unuttum artık ve 38. Haftaya geldim böbreğim ne oldu bilmiyorum. Bugün kısmetse doğumum var, bebeğim sağlıkla gelsin de:)size de geçmiş olsun, stente gerek kalmaz umarım.
(187 puan)
Geçen hafta perşembe gittik 3. Derece dedi, dün gittik 3/4 olmuş dedi. Benim sağ tarafım çok ciddi derece de ağrı yapıyor dayanamıyorum. Böbrek için doktor iki hafta önce uyarmıştı ama kanamam olunca hastanede yattım onun derdine düştüm ve böbreği ihmal ettik, bizim doktor böbrek işlevini yitirebilir dedi,hem o korkutuyor hem de erken doğum.
Sizin adınıza çok sevindim ne güzel 38. Haftayı gördünüz, inşaallah çok rahat bir doğum olur, bebeğinizle ailenizle mutluluklar... :)
-Reklam-
0 oy
(215 puan)
Aynı sorun bendede cikti 18 haftada cikti sag bobregim buyumus sag tarafima yatmiyorum kabiz olmamaya calisiyorum magnezyum kullaniyorum oda ishal yapiyor rahatlatiyor benim bobregim ikinci derce buyume olmus insallah Allah size sifa versin cok uzuldum
(187 puan)
Çok teşekkürler ederim, size de çok geçmiş olsun. Benimki bir kaç gün önce 3. Dereceydi, dün tekrar gittik 3/4 olmuş dedi doktor. Cekmedigim bir acı kalmadı diye düşünüyorum bu 6 ay içerisinde. Benimki çok ciddi ağrı yapıyor dayanamıyorum siz de var mı boylr bir şey?
(215 puan)
Sizinki baya ilerlemis onun agrisi cok zor olur  benimki ikinci derece oldugu zaman yerlere yatiyordum stent taktirdaniz belki rahatlatir inşallah
0 oy
(56 puan)
Bende de 3 hafta öncesinde sağ böbrekte büyüme olduğu çıktı  bana da stend  takılması gerektiğini söylediler 3 evde idi ama şuan ne oldu bilmiyorum   stend takılırsa erken doğum riski vardi başka bi doktora da göründüm bende özel yerlere hamilelikte normal olduğunu söylediler    doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor dediler bende  stend yaptırmadım  şuan çok ağrım yok ama   ağrılarım çoğalınca tekrar  gidicem   bol bol su iç canım ben şu içtikçe hafifledi ağrım 
(187 puan)
Bana da doktor takilmazsa erken doğum riski var dediler, zaten erken doğumu tetikleyen hem miyomum hem de stresten kaynaklı rahim kasılmalarım var. İnan daha bir gün olsun oh çok şükür dediğimi hatırlamıyorum.
Aylarca her gün serum takıldı, onlar da su yerine geçiyor, böyle olmaması gerekirdi.
0 oy
(46 puan)
Bemın şuan 45 mm olmuş böbreğim napçam bilmiyorum 30 haftalığım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 1,678 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Yaseminn5 (46 puan) sordu

651,079 soru

3,427,504 cevap

4,260,048 yorum

184,020 üye

...