0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (130 puan)
düzenledi
Uygulamaya göre 26+6 haftalık doktorun ajandasına göre 26+3 günlük hamileyim. Bebeğin başı midemin altındaymis. Popo kısmı asagidaymis. 10 gün kendini dinlendir iş ağır kaldırma dedi. 1.5 yaşında oğlum var. Bunun ihtimali yok. Bebek 27 hafta ile uyumluymus 1 kiloymus. Erken doğum ihtimali var mı dedim. Sizce erken doğum olabilir mi çok korkuyorum 
Gebelik haftası 26

1 cevap

0 oy
(187 puan)

Erken doğum olup olmayacagini doktor bilebilir ancak, burdan sizi yanlış yönlendirmek istemeyiz. Bebeğin pozisyonu makat geliş şeklinde benim de şu an öyle ve 26 haftalık gebeyim ben de. Daha dün doktora gittim çoktur ilerleyen haftalarda pozisyon değiştirebilir dedi. Şu an daha çok küçük zaten içerde dans ediyordur :) 

Benimki 1 kilonun da altında ve miyomdan dolayı yeri dar, eli ayağı yüzüne dogruydu, bebek işerse ağzına girecek dedi. 

İnşaallah size yardım edecek biri vardır gelsin bir hafta on gün kalsın sizde, ya da siz gidin anne olur kardeş olur birine gidin kalın. 

Bebeğin pozisyonundan dolayı erken doğum olur mu diye düşünmeyin, erken doğumu tetikleyen şeyler çok daha farklıdır. Kardeşimin bebeği de bu pozisyondaydi 41. Haftada artık gelmeyince sezeryanla aldılar. 

Siz de sağlıkla kucaginiza alın inşaallah

(22 puan)
Allah razı olsun sizinki de inşallah saglikla doğar ❤️ ben Giresun'da yaşıyorum ailem İstanbul'da. Kayınvalidem yaylaya çıktı maalesef kimsem yok
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,370 soru

3,440,284 cevap

4,273,957 yorum

184,884 üye

...