0 oy
276 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Kızlar merhaba 16 haftalık hamileyim. Bugün bilmeden etli çiğ köfte yedim. Hemde baya yedim ve bunu bana sonradan soylediler etli oldugunu. Icim hic rahat degil ne yapmaliyim bilgisi olan var mi. Ilk defa basima boyle birsey geliyor. 
Gebelik haftası 16

5 Cevap

+1 oy
(418 puan)
Bişey olmaz diye bişey yok belki o ette toksoplazma vardı bilemezsin. Bence gidip bir toksoplazma testi yaptır ama hemen yaptırsan tespit edilir mi bilmiyorum kuluçka süresi fln olabikit onu da bir sor ne zaman yediğini söyle. Eğer varsa bebeğe geçmemesi için antibiyotik tedavsine fln başliyolar. Bebek içi riskli ihmal etme.
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan)
Bir nereden bir şey olmaz diye bir şey yok.  Çiğ et parazit yapar ve hamilelikte çok zararlı. Bunu en başından sorman gerekiyordu. Yedikten sonra yapacak bir şey yok yeme bir daha 
0 oy
(727 puan)
Dr a gittiğiniz de söylerseniz dr tahlil isteyebilir. İnşaallah bir şey olmaz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
0 oy
(278 puan)
Bi kereyle bi zararı olmaz inşaallah ama bi daha yeme bence ben 20 haftalıkken doktora gittiğimde özellikle söylemişti etli çiğ köfte yeme diye 
–1 oy
Bir kereden birşey olmaz canım. Her gün sık sık yemiş olsan sorun olur. Sen yine kendini takip et vücudun normalinden farklı tepki veriyorsa acile gidersin. 

648,231 soru

3,416,896 cevap

4,247,551 yorum

183,238 üye

...