0 oy
209 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (31 puan)
Bebegim dünden beri sanki sag tarafta duruyor sadece. Önceden kafası sagda ayakları soldaydı hareket edince hem sag hem sol tarafta hareketlerini hissediyodum. Şimdi sol taraf boş tüm vücudu sag tarafta sabit gibi hıçkırıklarını da çok aşşagıda hissediyorum. Kanala mı girdi sizce ?? 
Gebelik haftası 35+5

2 Cevap

0 oy
(562 puan)
Bende 35+5 haftalık hamileyim benim bebeğim baş aşağı ama kanala girip girmediğini nasıl anlıyoruz bilmiyorum bende vajina kemiği ağrısı çok fazla oturup kalkarken yatarken sağımdan soluma dönerken sürekli ağrıyor normalmiş ama yine de acaba kanala mi girdi diye çok merak ediyorum.
(31 puan)
Yaa bende bahsettiginiz şekilde bir agrı yok ama bugun sabah uyandıgımda vajina bölgem de farklı bir agrı vardı geçti daha sonra.
(247 puan)
Kanala girse dogum sancisi baslar bence
(31 puan)
Öyle mi dersiniz ama  bazen 2 3 hafta sancı olmadan kanalda kalabiliyormuş diye okumuştum.
(562 puan)
Benim bir kaç gündür vajina kemiğim çok ağrıyor çatı ağrısı diyorlar ama bebeğim kanala girdimi bilmiyorum ama benim kuzenimin bebeği 34. haftada kanala girmişti doktor ayakların yukarıda sürekli yat demişti 37. haftada normal doğum yaptı yani kanala girer girmez sancı olmuyor diye biliyorum bende.
(31 puan)
Genelde 36.haftadan sonra kanala giriyormuş. Biz de çok yaklaştık bu hafta yolculukta yapmam gerek.Hareketlerinde de farklılık olunca o yuzden  erken mi gelir korkusu başladı. Ay rabbim zamanında saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin son aylar daha zormuş :(
(562 puan)
Amin inşallah ben de haftaya memleketime gidip orada doğum yapacağım inşallah ama uzun süre oturamıyorum canım çok yanıyor 4 saat boyunca nasıl gideceğim hiç bilmiyorum yol çok uzun değil ama bu ağrıyla gözümde büyüyor resmen.
(31 puan)
düzenledi
Ayy benim de aynen öyle memlekete gitcem dogum için. Benimde aynı şekilde 4 saatlik yolculuk. Uzanarak gidin muhakkak 1 bucuk 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapın.
(562 puan)
Arka koltukta gitmek daha sıkıntılı oluyor bir kez şehir içinde biraz sancım var diye arka koltuğa uzanarak eve döneyim dedim o sallamayla daha kötü sancım arttı o yüzden ben de on koltuğu iyice geriye çekip yatırıp gitmeyi düşünüyorum ve dediğiniz gibi 1 saatte falan bir de mola vermeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-Reklam-
0 oy
(172 puan)
32 haftalıkken gittiğimde doktora bebek aşağıda ama kanalların kapalı demişti. Bebeğin aşağıda olduğunu çok rahat hissediyordum zaten. Aşağıda ellerinin hareketleri ve ağırlık tamamen orda sürekli idrarınız var gibi 
(172 puan)
Rica ederim ne demek. Bence telaş etmeyin içiniz rahat olsun. 30 dan sonra bebişler genelde pozisyonlarını sık değiştiriyorlarmış. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah :)
(31 puan)
Uzun zamandır aynı pozisyondaydı bide hıçkırıgı hiç bu kadar aşagıda olmuyordu kanala da girdiyse artık inşallah azıcık bekler zamanında gelir :)
(172 puan)
Ahhh severim yaaa :) inşallah zamanında gelsin. Herşeyleriyle çok güzel duygular yaşatıyorlar minnaklar..
(31 puan)
Çok şükür rabbime aynen öyle her halleri güzel. Şuan hem erken dogmasın diye korku oluyo hem insan nasıl bir bebek olcak diye sabırsızlanıp merak ediyo. :)
(172 puan)
Yaaa evet ben de aynı durumdayım. Şuan 33.haftamdayım fakat dediğiniz gibi insan hem zamanında doğsun istiyor hem de son aylar günler geçmek bilmiyor bir an önce kucağıma alsam diyorum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 312 göst.
9 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mamicik (920 puan) sordu
0 oy
2 cevap 186 göst.
4 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yasemin0101 (128 puan) sordu

651,019 soru

3,427,235 cevap

4,259,764 yorum

183,999 üye

...