0 oy
427 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (100 puan)
kapalı
15+5 deyim bugün kontrole gittim doktorum yüzde 90 erkek dedi değişme ihtimali var mı soylemek istiyorum çevreme değişir diye çekiniyorum 
Gebelik haftası 15
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

0 oy
(824 puan)
Değişme değil de Sanmıyorum yanilcaklarini artık haftan büyük 
-Reklam-
0 oy
(26 puan)
Tam kesinleşmeden söyleme canım  Bana 17+2 de yüzde 90 KIZ denildi. Ben de bunu bütün akrabalarıma herkese söyledim İsmini bile bulmuştum Kızımın  22.haftada ayrıntılı ultrasonda %100 erkek  denildi. 
(26 puan)
Öyle demeyin herkesin istediği, yaşadığı toplum yetiştirilme tarzı farklıdır o yüzden bize düşmez. kızı olan erkek, erkek olan kız ister  O annemize Allahın sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin  Şunu da söylemeden geçemeyeceğim sağlık her şeyden önemli. Diğer şeylerin insanın gözünde toz kadar kıymeti yok.
(285 puan)
Bnde ikinci kızıma hamileyim insan tabi ki iki duyguyu da tatmak istiyo buna dicek hiçbir sözüm yoq bunu bnde istedim çünkü ama ısrarla doktor kız ddi inşallah değişir demesine anlam weremiorm ewladin kızı erkeği mi olur.. herşeyi geçtim benim eşim kürt ki toplum olarak biliorz ki kürtler erkek çocuğa daha çok önem weriyo eşimin ailesi de öyle insanlar zaten ben cinsiyeti söylediğimde bile eşimin ailesi tebrik bile etmedi o kafadalar ona rağmen bı kere bile ne eşim ne ben erkek olsaydı demedik bundan sonra da çocuk düşünmüyoruz üstelik iki kız yeter kafasindaiz oğlum olmuş kızım olmuş farketmez Allah hayırlı ewlat wersin..
(26 puan)
Canım ben Ş. Urfadaydım devlet çok yoğun olduğu için Özele gidiyordum bana da doktor ısrarla kız dedi %90 kız. Hatta ben doktora " Doktor Bey emin misiniz aileye artık haber vereceğim" dediğimde %90 KIZ diyorsam kızdır "dedi. Ayrıntılı için başka bir yere gittiğimizde öğrendik. Aile ve toplum yapımız benzer o yüzden sizi çok iyi anlıyorum
(26 puan)
Eşiniz yönünden şanslıymışsın canım  Ya eşin cinsiyetçi olsaydı daha da kötü
(285 puan)
Eşim cinsiyetçi bile olsaydı emin olun bnm için değişen hiç birşey olmazdı ben anneyim ben taşıyorum herşeyini ben cekiorm nasıl kız olmasın erkek olsun derim öyle diyenlere tawrim net olur kimse sewmesin çocuk bnm çocuğum şükür eder sağlıklı doğsun diye dua ederim ama yanlış anlamayın lafım size deil sadece böyle ayrımcılık olunca kendimi tutamıyorum..
0 oy
(2,618 puan)
Pipisini gördüyse nasıl değişsin canım :))
0 oy
(87 puan)
Canim cekinmene gerek yok bence doktor ne dediyse onu söylüyoruz bizde bende 16 haftalik öğrenmiştim kizimi 
0 oy
(16 puan)
Bende bugün 17 haftalik oldum ikizlerimle bende 16 haftada gittim ikiside kiz dedi ama benim kalbim rahat değil 20 haftalikken detaylı ultrason giricem bakalım hayırlısı olsun inşallah benimkileri biri kiz biri erkek olur 
(100 puan)
İnşallah gönlüne göre olur canim benim
0 oy
20. Haftana kadar bekle söylemeye çekiniyorsan. 
0 oy
(222 puan)
Ozelde dediyse degismez cihazlari gelismis oluyo doktor bilgiliyse bebekte gosterdiyse kendini ama dogrudur
0 oy
(1,402 puan)
Ayrıntılı ultrasona girdiğiniz zaman tekrar sorun cinsiyetini :)) 

651,057 soru

3,427,405 cevap

4,259,932 yorum

184,013 üye

...