0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)

Merhaba arkadaslar şeker yüklemesi oldum. Hamilelik şekerim çıktı ama normalde de hiç tatlı sevmem. Bi yediğim kayısı karpuz vardı o da günde çok az. Onu da yiyemiyorum şimdi :( salatalık ye diyor lar ama meyve yemezsem bebek nasıl kilo alacak ki 

Gebelik haftası 27

5 Cevap

0 oy
Baska meyveleri yogurtla sutke tuketebilirsin. Sıkı bir diyetle dogum yaptim ben 2610 dogdu sma kuveze girmedi sonrasinda hiç sıkıntı olmadi.
-Reklam-
0 oy
(650 puan)
Meyve tamamen yasak degilki bendede gebelik sekeri var günde 2 defa 1 avucumu dolduracak sekilde meyve tüketebilirim ama yogurt esliginde. Sadece muzu günde yarim yiyebilirsin dediler birde üzüm tane hesabi sadece. 
(9 puan)
Tamamen yasak değil evet biliyorum ama zaten Bi avuç kadar yerken şekerim çıktıysa hiç yememem ya da tatmam daha uygun olur diye düşündük. Dedim ya Bi karpuz kayısı yerdim o da çok az. Dediğiniz gibi yoğurtla tüketeyim birde öyle deneyeyim.
(650 puan)
Ben takip altindayim ve diyetisyenimin bana önerisi yazdigim sekildeydi. Harfiyen uyuyorum bugün 37+0 oldum sükür dengeli geldim bugüne kadar. Yemek sonrasi bile sekerin yükselirse yogurtla dengeleye bilirsin.
0 oy
(83 puan)
Bir tek meyve diye düşünme canım az tükettim diyorsun bende zaten şeker vardı tedaviye başlamıştım çok sıkı bir diyet yaparken tesadüfen hamile kaldım ve hala şekerim yüksek ama dikkat etmeye devam ediyorum ,Pirinc patetes vs bunlarda mesela tuketmemen gerekiyor sadece meyve şekeri yukseltmiyor
0 oy
(78 puan)
Kac çıktı değerleri atar misin rica etsem
0 oy
(441 puan)
Yoğurt ve ayran hayatının bir parçası haline gelecek her yediğin şeyin yanında bolca tüketmeye çalış o zaman meyvenin de şekerini ayarlar . 

İlgili sorular

650,045 soru

3,423,550 cevap

4,255,472 yorum

183,721 üye

...