0 oy
258 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (43 puan)

Kızlar meraba 37+4 olduk 1 haftadır fena şekilde hastayim boğaz şişmesi ile başladı ates öksürük bugün burun akması ağrı devam ediyor gecmedi kadin doğum doktorum antibiyotige baslatti ve onun yanında bir sürü takviye de var ıhlamur bal zencefil vs gibi ama günden güne kötülesiyorum bebeğime bisey olmaz dimi korkuyorum çok benim gibi olan var mı bu ara cok salgın varmış sanıyorum??

Gebelik haftası 37+4

5 Cevap

0 oy
(64 puan)

Ben 15 gundur ayni durumdayim nefes açıcı fıs fıs ve antibiyotik kullandim hala da gecmis degil

(43 puan)
Gerçekten hamileyken daha da zor takatim kalmadı artık kolumu kaldıracak halim yok yani bunun yani sıra uykusuzluk da olduğu için hiç iyilesemeyecek gibi hissediyorum artık kendimi
-Reklam-
0 oy
(478 puan)

Canim sade sodanin icine 1tane limon sık onu ic bayagi tahatlatir bogazlarini ben o sekilde duzeldim ilac hic icmedim son haftalar oldugu icin 

(43 puan)
Canım kanımda iltihap çıktığı için mecbur başlattı doktorum antibiyotige birde onu deneyim denemedik bisey kalmadı zaten:))
0 oy
(317 puan)

Ay seni çok iyi anlıyorum ben varya girip afedersin ısal küsma ay öldüm son ayında Allahım maf oldum korktum birde ilaç kullanmaya kulanmadımda yattım ança kalamadım hele hiç unutmam muz yemiştim varya tıksindim ama ögle hasta oldum az igleşir gibi oldum dogum yaptım allahım şifa versin.. 

(317 puan)
Ay kurban olurum senin bu heyecanına senin dogum zamanın gelinçe hiç düşünemiyorum allahım şu hastalıgınada şifa versin inşallah:) bakalım cuma günü gitçem inşallah hayırlısıyla diçem doktoruma kalkmıçam söyle cinsiyetini :) öksürügün nasıl oldu yumuşama varmi.
(43 puan)
Ben çok heyecanliyim vallahi yapım bu :)saolasin Allah razı olsun dune göre bir tık daha azaldı oksurugum şükürler olsun yani benimde perşembe günü kontrolüm var yarın gece uyuyamam hiç sabah erken randevumuz inşallah biraz açılma olmuştur:) cuma yaz mutlaka o zaman merak ederim cinsiyeti:))
(317 puan)
Yazarım tabii canım ne demek sen de mutlaka seni mutlaka bana yaz nasıl oldu açılma falan var mı diye Ama zaten açılma olursa büyük ihtimalle böyle baskı olması lazım oranda var mı � iyi şükürler olsun insan olsun ben de uyumuyorum zaten artık sabah ya da yazışırız istersen:))
(43 puan)
Canım ben Sana başka bir bölümden mesaj attım ama bilmiyorum geldi mi şuan sana ozel mesaj gönder diye bir bolum vardı ilk kez yolladim ordan
(317 puan)
Geldi canım:))
0 oy
(1,115 puan)

Beş gündür ben de hastayım, çarşamba otobüs beklerken üşüttüm  perşembe sabahına hasta uyandım. Boğaz yanmasıyla uyandım eyvah dedim hasta olucam ve oldum. Kaç gündür bogaz agrısı burun yanması sonrasında burnumu silmekten yara oldu kabuk bağladı, öksürük kuru öksürük Bi de böyle gıcık gelir ya bogazda o cinsten. Burnuma krem sürdüm yakıyor.Hadi onu geçtim de şu kuru öksürük cok fena. İlaç da içemiyorum nasıl iyileşicem bilmiyorum. Allah hepimize şifa versin. 

(43 puan)
Geçmiş olsun canım ya amin inşallah vallahi aynilarini yaşıyorum herkes hasta bu ara allah yardım etsin herkese
(1,115 puan)
Kütür kütür öksürüyorum derler ya aynen öyleyim. Uyanıp yutkundugum an başlıyor ve basladı suan. Bir de öğretmenim gün içinde ders anlatmaktan çocuklarla konusmaktan sesimi kullanmadan olmuyor.
(43 puan)
Geçmiş olsun sizede aynen bende oksurerek uyandım şuan tez zamanda iyileselim artık Allah sağlık versin nerde varsa
0 oy
(108 puan)

Bende grip olmuştum dogdugunda bebegim de gripti burnu akiyodu. Allah saklasin hic bisey olmaz Allah jn izni ile.. 

(43 puan)
Hadi ya kıyamam Allah yardım etsin hepimize ya
(108 puan)
Amin amin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 366 göst.
21 Kasım 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cdk (408 puan) sordu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 236 göst.
27 Aralık 2023 Doğum kategorisinde Hedi (19 puan) sordu
0 oy
0 cevap 84 göst.

650,024 soru

3,423,446 cevap

4,255,352 yorum

183,713 üye

...