0 oy
113 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)
Yakın zamanda doğum yapanlar bilgi verirse sevinirim . İlk olarak özel odaların güncel fiyatlarını bilen varsa cevaplarsa sevinirim ve özel oda sürekli oluyor mu dolu olma olasılığı olur mu? Ailem şehir dışından gelecek acil bir doğum olursa eşimi yanıma alıp bana yardımcı olmasına izin verirler mi? Kadın doğum servisi erkek giremez gibi bir şey oluyor mu? Bir de ziyaretçi saatleri nasıl acaba ? 1 tanesini bile cevaplarsanız çok sevinirim . 
Gebelik haftası 37+3

3 Cevap

0 oy
(330 puan)
fiyat icin direkt hastaneyi ara. telefonda bilgiyi bircok hastane veriyor illede muayene ol demiyorlar
-Reklam-
0 oy
(63 puan)
Ben 2018 de doğum yaptım özel odada 4kisi kalmıştık ama pandemi nedeniyle değişmiş olabilir tabi şuan oda fiyatı 170 200 arası bişey di geçende sormuştum ama unuttum çünkü gene oraya gidiyorum perinatoloji ye 
(5 puan)
Özel oda tek kişi kalmak için değil mi ? Neden 4 kişi kaldınız?
(63 puan)
Gece doğurdum eşim ablam vardi ablamın gorumcesi vardı gece gelmediler kalmışlardı
(5 puan)
4 kişi deyince ben 3 hasta daha var sandım . Eşinizi yanınıza alıyorlar o zaman özel oda olunca ? Yani kalmasına izin veriyorlar ? Peki bu özel odalar da yine diğer odaların olduğu kadın doğum servisinde mi?
0 oy
(2 puan)
Merhaba yakın zamanda erken doğum riskiyle yattım Cerrahpaşada. Doktorları gerçekten iyi ve ilgili. Özel oda fiyatı gecelik 195 TL. Normal 4 kişilik odada erkek refakatçı alınmıyor. Özel odada kadın erkek fark etmez. Ama hala pandemi kuralları geçerli olduğu için başka bir ziyaretçi kabul edilmiyor. Belki refakatçınız odadan çıkar ziyaretçiniz girebilir dönüşümlü olarak. 
(2 puan)
Bir de ben gittiğimde özel odalar dolmuştu 4 kişilik odada kaldım
(5 puan)
4 kişilik oda çok sıkıntı değil mi? 4 hasta 4 refakatçi ve 4 bebek demek oluyor neredeyse? Gerçi hep doğum yapan yatmiyordur ama yine de çok kalabalık değil mi?
(5 puan)
Fiyat çok uygunmuş. ailem yanımda olamayabilir doğum ani gelişirse ve sezeryan olursam hemen ayağa kalkamayacağım için bebek tek kalır korkum var. Eşimi yanıma almazlar diye tereddüt ettiğim için sırf özelde doğurmayı düşünüyordum ama orda da fiyatlar malum ve özel hastanelerin doktorlarına Cerrahpaşa kadar güvenemiyorum sonuçta tam teşekküllü bir hastane.
(2 puan)
Evet hepsi doğum için yatmıyordu ama dediğiniz gibi refakatçılarla beraber 8 kişi zor oldu. En basiti birinin telefonu susmadı sabahtan akşama, o bile yoruyor insanı hastanede. Refakatçılara yemek yoktu o da bir dezavantaj. Ayrıca kesinlikle sinek ilacı yanınızda götürmenizi öneririm. Siz doğuma girerken eşiniz sıksın, 2 saate kokusu çıkar. Dehşet bir şekilde sivrisinek var asla uyutmadılar. Ama doktorları olsun hemşireleri, ebeleri olsun iyiler, çok iyi davranıyorlar.
(5 puan)
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
29 Aralık 2022 Doğum kategorisinde Asyaninannesiii (207 puan) sordu
0 oy
0 cevap 51 göst.
2 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde Acelyabasar (5 puan) sordu

647,262 soru

3,413,223 cevap

4,243,127 yorum

182,949 üye

...