0 oy
171 göst.
Doğum kategorisinde (32 puan)
Hanımlar hepinize merhaba, eğitim araştırma hastanesinde doğum yapanlar deneyimini paylaşabilir mi? Diyelim ki suyum geldi vs. hemen doğuma alıyorlar mı? Normalde randevu bulamıyorum o yüzden kontrole özele gidiyorum ama doğumu devlette yapabilir miyim? Bir sıkıntı olur mu? 
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
(22 puan)
Ben erciyes araştırma hastanesinde yaptım. Gece suyum geldi. Zaten açılma olmadan hemen doguma almıyorlar. Çatı muayenesi yapiyor surekli açılma var mi diye. 2cm vardi bende. Gece 1 e dogru gittik sabah 9da sezeryana girdim bebek riskli oldugu icin yoksa açılma olsun diye normal dogumuda beklerdim. 
(32 puan)
Teşekkür ederim, sağlık olsun bende normal doğum istiyorum ama aksi bir durum olursa mecbur sezeryan olacağım tabii.
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan)
Ben oğluma hamileyken 34. Haftaya kadar özelde muayene oluyodum doğum ücreti çok yüksek geldiği için şehir hastanesine gitmeye başladım doğuma kadar da devam ettim. Hamileliğim ileri olduğu için onlar elden randevu veriyolardı. Son hafta seni artık perinatoloji değil normal kadın doğum takip etsin diyip ortada bıraktılar randevu bulamadım. 2 hafta sonraya gün buldum ki o gün gelmeden sancılarım başladı 37+6 da acilden giriş yaptım sezeryana aldılar 
(1,379 puan)
Yani tavsiyem devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorsan en azından son haftalarda randevu bulup takibe girmeye çalış ki hem senin hem hastanedekilerin işi kolaylaşsın hastanede kaydın olsun canım.
(32 puan)
Teşekkür ederim, öyle yaparım. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.
(1,379 puan)
Amin inşallah canım sağol şu an 14 aylık :)) sende sağlıkla al kucağına inşallah

İlgili sorular

651,655 soru

3,429,872 cevap

4,262,492 yorum

184,178 üye

...