0 oy
574 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (59 puan)
Hamileyim lazer epilasyon yaptırmak bebeğe zarar verir mi 
Gebelik haftası 6

8 Cevap

0 oy
(279 puan)
Lazer epilasyon bebeğe zarar verebilecek kadar güçlü dalga boyuna sahip değil.Derinin sadece bi alt katmanına kadar inebilir.Ama yine de hamilelikte tavsiye edilmez. Birincisi enfeksiyon kapabilirsiniz. İkincisi hormonlardan dolayı etki alamayabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(114 puan)
Hamile olduğunu söylediğinde yapmıyorlar zaten. Riske girmeye gerek yok 
0 oy
(657 puan)
Bilinen bir yan etkisi yokmuş ama  yeterli çalışma olmadığı için  zararsızdır anlamı taşımıyor. Bu sebeple doktorlar tarafından tavsiye edilmiyor, merkezlerde gebeysen kabul etmiyor zaten. Ben gebe olduğumu bilmeden yaptırdım bir kez, hormonlar sebebiyle Ağrı eşiğim düşmüş canımdan can gitti resmen. Normalde iğneli lazere bile giriyordum.  Birde yaptırmanın bir etkisi yok gebelik sebebiyle maalesef tüylerde artış oluyor. 
0 oy
(3,667 puan)
Hamileyken önerilmiyor. Zaten hamileyken salgılanan hormonlar nedeniyle çok da etki etmez. Ben ilk çocuğumu yeni doğurdum. İkincisinden sonra düşünüyorum lazer epilasyon zira ilk gebeliğimde çok kullandım. Doğum sonrası durdu ama hiç gerek yok o topların altına girmeye :)  
0 oy
(226 puan)
Riskli degil ama hormonlardan dolayi hic bir etkisi olmaz cnm 
0 oy
(727 puan)
Dr lar tavsiye etmiyor.
0 oy
(120 puan)
Kesinlikle yaptırma bu süreçte bebeğe zarar verir ve hiçbir doktor tavsiye etmez 
0 oy
(490 puan)
Profesör bir doktor açıklama yaptı geçen gün özel bölge dışında yaptırabilirsiniz bir zararı yok dedi. Tek sorun hamilelikte hormonlar değişken olduğu için alınan tüyler tekrar doğumdan sonra oluşuyor. Bende hormon bozukluğu vardı tedavi edildikten sonra devam edelim etki etmez dediler kaydımı dondurdum. Hamile olan arkadaşlarım doğumdan sonra seanslarına devam ettiler.

İlgili sorular

648,285 soru

3,417,087 cevap

4,247,843 yorum

183,254 üye

...