0 oy
191 göst.
5 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan) sordu
13. Haftada karnımın sol tarafında böyle damar seyretmesi gibi titreme hissettim . Daha sonra yine sol tarafta böyle ağrı gibi bir şekilde bebeğin orda olduğunu hissettim hatta orayı dinleyince kalp sesini duydu annem. Onun dışında canım birsey çekmiyor ama yoğunluk olarak eksi falan tüketiyorum hatta hiç tatlı yemek istemiyorum acaba bebeğin cinsiyeti ne acaba... eşim yanımda olmadığı için kontrole gidemedim birlikte gideceğiz bayramdan sonra merak ettiğim için sizlere sormak istedim.
Gebelik haftası 14

2 Cevap

0 oy
5 Temmuz 2022 (1,377 puan) cevapladı
Benim de senin gibi yaşadım ama ben hep erkek hissettim benim oğlum oluyor canım :) mide bulantısı kusma aşerme yoktu :) 
5 Temmuz 2022 (15 puan) yorumladı
Valla bende erkek hissediyorum ama bi garip geldi bu durum bende tam emin olamıyorum.:)
5 Temmuz 2022 (1,377 puan) yorumladı
Bende de aynısı oldu yaşadıklarının canım bide ben kiloda verdim kendi kendine gitti hep anlamsızca bide bebeğim ilerideydi erkek bebeklerin gelişimi önde oluyor canım ve yapı olarak iri oluyorlar :)
-Reklam-
0 oy
5 Temmuz 2022 (29 puan) cevapladı
Benimde aynıydı şuan 24 haftalığız cinsiyeti erkek.gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli olsun.

İlgili bir soru bulunamadı


1,492,127 soru

24,381,317 cevap

348,752 kullanıcı

...