0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
Merhaba kizlar 10 haftalık hamileyim xray cihazından geçmek zararlı mi acaba doktorunuz bişey dedi mi ? Şuan doktora sorma imkanm yok bilen cevaplayabilir mi acaba ? Öğlen avmye girerken xray cihazından geçtim sonradan aklıma geldi içime dert oldu :( :(((
Gebelik haftası 10. Hafta

6 Cevap

0 oy
(4,752 puan)
Yandan geçin. Zararlı ışınlar veriyor. Hamile olduğunuzu söyleyin sorarlarsa
(10 puan)
Ya inşallah kötü bişey olmaz valla öğlenden beri dert oldu bana
-Reklam-
0 oy
(284 puan)
Ben hamile oldugumu blmeden çok geçtim. Sonradan doktora sordugumda röntgen gbi zararlı ışınlar yok onda bebege zarar verecek sadce metaller için tarama yapyor demişti
0 oy
Valla bende çok geçtim hiç aklıma bile gelmedi ben şurada bekliyk.
0 oy
İnsanların geçtiği cihaz da xray yok manyetik dalga var oda zaten manyetigi algılamak için yani radyasyon yok ama esyalarimizi koyduğumuz cihazlar da görüntü tespiti için xray var ama oda eşyayı göstermek için yani tıbbi amaclilar gibi depolama işlemi yapmaz ama yinede cantanizda su yemek bebek maması varsa elinize alıp geçmeniz tavsiye edilir.  Ama sizin gectiklerinizde zararlı ışınlar yok içiniz rahat olsun internetten YouTube dan doktorlardan da dinleyebilir arastirabilirsiniz Burada bu konuların eğitimini almış uzman kişiler yok çünkü herkes kendi fikrini yazıyor. Bende zamanında sizin gibi çok korkmustum Bayaa arastirdim da içim rahatlamisti ama burada sorunca neler duydum neler söylediler dünya başıma yıkılmıştı:)
0 oy
(298 puan)
Hayır canım sandığımız kadar tehlikeli değilmiş ben kendimi hile sanıp geçmiştim bı sonraki günde kızım için hastaneeye gittik radyasyon alana girmeyim hamilelik şüphem var demiştim Dr a . Oda tamam dedi odaya bile sokmadi neyse bunu söyledim oda bebek o cihazın manyetik alanına girecek kadar güçlü birşey değil ama radyasyon tehlikeli demişti onuda sordum bebeklerde kalıtsal Allah korusun anomali hareketler oluyormus yada organlarda anormallik oluyormuş. Bilginiz olsun supheniz varsa dahi odaya girmeyin . 
0 oy
Avmden gectiginiz kapi metal dedektero x ray degil. Ondada eser miktarda radyosyon var bir telefon kadar. X ray cihazi cantalarinizi koydugunuz görüntülü cihaz.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
11 cevap 611 göst.
0 oy
20 cevap 1,080 göst.

651,019 soru

3,427,231 cevap

4,259,759 yorum

183,999 üye

...