0 oy
257 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (352 puan)
12.haftafayım dün çok yoruldum 9 10 saat hiç oturmadım ağır kaldırmadım hiç ama sürekli ayakta iş gördüm karnımda ağrı yok olmadı da çok şükür ama belim de çok ağrı oldu biraz hafifledi sayılır. Ya soğandan falan tiksinmiştim hiç yiyemiyordum ama şimdi sanki geçti gibi acaba bişeymi oldu bebeğe diye psikolojiye girdim ondan mi anlamadım ama yorulma ve ayakda durmayla bişey olurmu şükürler olsun kanamam da yok.

İlk gebeliğim 

4 Cevap

0 oy
(241 puan)
Kanaman yoksa korkma tatlım ama dikkatli ol. Bol bol dinlen bugün. Hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil gerekirse işi gücü kenara bırak uzan :)
(352 puan)
Çok teşekkür ederim cidden endişelendim İnşallah bişey yoktur
-Reklam-
0 oy
(1,217 puan)
Canim 12.haftada sonra zaten timsinmeler bulamtilar hafifler.. ama fazla yorma kendini lutfen bukadar cok ayakta kalma gerekirae ara ara mola ver ayaklarini uzat dinlen yazik sana tek.basinamiydin neden buakdar saat ayakta kaldin
(352 puan)
Evet tektim kurban günü annem rahatsız malesef eşimde işi yüzünden memlekete gelemedi her iş bana kaldı
0 oy
(448 puan)
Plasenta aşağı düşer bh yüzden de bolll bolll dinlenin ki kanama olmasın 
(478 puan)
Canim sonradan mı düşer zaten aşağıda oluyor ya düşme de mi var yani
(657 puan)
Canım plesanta sağkılı gebeliklerde aşağıya konmlanmaz. Genellikle üst veya yanlarda olur. Aşağıda olması riskli gebelik sınıfına girer bu da ufak zorlamalarda kanama yapar. Böyle bir durum sende olamamıştır muhtemelen bol bol dinlen.
0 oy
(657 puan)
Genelde 12. Haftadan sonra tiksinme bulantılar düzelirmiş, bende olmadı maalesef umarım bu konuda şanslısındır erken biter keza öteki türlü inan çok zor. BulantınIn bebek sağlığı ile ilgisi yok bazı anne adaylarına başından itibaren olmuyor. Stres yapma kendine, bir şey olsaydı kanaman başlardı. Riskli gebelik değilse doktorlarda ekstrem hareketler dışında günlük hayata geri dönülmesini öneriyor. Sen biraz abartmışsın okadar saat gebe olmasanda her yerin ağrır, hareketli olmaya çalış ama kendini yormadan dinleme dinlene. 
(657 puan)
Birde neden bu kadar ayakta kaldın ki sağlığını düşün yıpratma kendini.
(352 puan)
Ya bayram günü memlekete gittim kurban zamanı yardım edecek kimse yok bazı işler var maalesef öyle oldu ağır falan kaldırmamaya çok dikkat ettim de işte
(657 puan)
Bebeğinin ve senin sağlığın daha önemli dikkat et kendine. Bol bol dinlen bugün ağrıların geçer Allahın izniyle.
(352 puan)
Ağrılarım azaldı geçti sayılır ama endişeleniyorum gene ama birşey olsa belirti olurdu değilmi. Zaten çok tedirgin bir gebeyim normalde de
(657 puan)
Bende tedirginim seni çok iyi anlıyorum. Arefe günü de ben anneme kıyamadım. Biraz titiz evi temizleyeceğim diye kendini parçaladı. Yardım edeyim dedim yarım saat dayanamadım. cam silerken fazla uzandım galiba hemen ağrım oluştu. Sıkıntı olsa kanama oluşur merak etme ama bir acile görün istersen için rahat eder.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 641 göst.
0 oy
5 cevap 374 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

649,713 soru

3,422,344 cevap

4,254,163 yorum

183,627 üye

...