0 oy
186 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (140 puan)
Geçen perşembe günü vajinal muane oldum.nstde sancım ve ağrım çıkmadı,açılmam 1 cm idi. Ertesi gün nişan geldi.ilk geldiğinde kahve rengi yani kanlıydı ama belirgin değil kahve rengi.  Vajinal muanenin Ertesi günden bu yana nişan geliyor. 3. Gündür böyle. Nişan bir kereliğine mi gelir ya da böyle bebek doğana kadar hergün mü gelecek.Nişan böyle 3 gün boyunca gelmesi normal mi böyle olan var mı?

Sancım yok  bebeğin suyu da gelmedi. Yalancı sancıları çok fazlaydı Nişan geldiğinden bu yana yalancı sancıları azaldı.  Bebek hareket ediyor ama 3 gün önce ki gibi aktif değil daha yavaş az ,hareketlerini takip ediyorum. Son gün 18 temmuz.
Gebelik haftası 38+6

2 Cevap

0 oy
(6 puan)
Vajinal muayeneden sonra kanama oluyor benim de dediğiniz gibi oldu. Dr kanama olabilir demişti. Bildiğim kadarıyla bu nişan değil.
(140 puan)
Yok kanama değil, ebenin elindeki kanı gösterdi normal diye ama ertesi gün gelen nişandı hala da devam ediyor ama kanlı değil.
-Reklam-
0 oy
(116 puan)
3 gün boyunca çok koyu kıvamlı akıntım oldu üç sabah gördüm bunu 3.gün ağrım oldu gittim hastaneye o gün doğum yaptım ama kanamam suyun birşeym yoktu Nisan o muydu bilmiyorum  hiç kanlı değildi kana dair bir renk te yoktu bence bı doktora gidin ben biraz geç gittim bebek kakasını yapmışti
(140 puan)
Canım 2 saat önce suyum geldi hastanedeyim sancılarım sıklaştı şuan
(116 puan)
Rabbim tek sancida kurtarsın ayy bende heyecanlandim :)
(140 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsuncanım tüm doğuracaklara dua ettim.
(116 puan)
Doğum yaptın mı acaba nasıl oldun Canim
(140 puan)
Yaptım canım gece çıktık hastaneden. Bir gün kaldım bebeğimde bende iyiyiz 5 dikişim var ama şükür doğum hikayem iyi geçti. Bi emzirmeye ve gez çıkarmayı tam öğrensem çok iyi olurdu. Sorduğun için teşekkür ederim Allah sana da sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
(116 puan)
Çok sevindim adına Rabbim bağışlasın sende toparlarsin inşallah en yakın zamanda çok güzel bir anne olduğuna eminim Allah razı olsun çok sağol canım bazen insan yetmediğini düşünüyor emzirmede banyosunu yapmada bakmakta kendini kötü hissetme sakın sağlıkla büyür inşallah bebiş ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 328 göst.
0 oy
2 cevap 588 göst.

652,264 soru

3,432,303 cevap

4,265,183 yorum

184,354 üye

...