0 oy
586 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Kızlar hastane çantası hazırlığında kendiniz için neler koydunuz? 
Gebelik haftası 36+2

3 Cevap

0 oy
(2,349 puan)
Pijama üst hasta bezi ic çamaşırları ve telefon başka bişey koymam ben aburcubur dışında çünki hastane yemekleri doyurucu ve güzel değiller. Hazırlıklı git derim. 
(22 puan)
Havlu falan koymadınız mı? Göğüs pedi?
(2,349 puan)
Havlu da tabi ama göğüs pedi hemen lazım olmuyor süt 3. Gün ancak geldiği için ilk bir iki gün az bebek onuda giyiyor zaten o lazım olmuyor pek.
(22 puan)
Anladım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(154 puan)
Senin için soyluyorum sezeryan yapacaksan yanına bol bol kayısı suyu al gaz cikarmana yardimci olur lohusa bezinide kilot şeklinde alma cırtlı al dikişten ayağını kaldıramıyorsun ben elbise tarzi gecelik aldim iyki almışım çunku karnin o kadar acıyor ki lastik sanki kesiyor gobegini gibi hissediyorsun ben bi gece kaldim 2 pijama goturdum biri elbise şeklinde digeri cikarken giydim normal evde corbanı yap git un çorbasından başka bişey vermiyorlar oda buz gibi donuk neskafe al sezeryan olacaksan 
(22 puan)
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız normal doğum görünüyor şuan için tavsiyelerinize uyucam
0 oy
(114 puan)
İki takım pijama aldım biri sabahlikli

Göğüs pedi normal ped aldım, havlu koydum ne olur ne Olmaz diye. İç çamaşırı emzirme sudyeni ve atleti çorap terlik zemzem suyu hurma kayısı birde hırka koyucam. Hastaneden çıkarken giymek içinde bir takım kıyafet koydum beli lastikli bol penye pantolon ve tişört. Birde hasta bezi diyorlar mutlaka al diye onuda almadım daha bide onu koycam. 
(22 puan)
Ben çorap ve kıyafet eklemedim bak onlarıda ekleyeyim teşekkürler

648,239 soru

3,416,932 cevap

4,247,619 yorum

183,239 üye

...