0 oy
132 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (641 puan)
Kızlar selamlar. Kafama takıldı kaç gündür bakıyorum günlerim aynı geçiyor bir gün kıpır kıpır sürekli bir gün oluyor doğru düzgün hissetmiyorum bile. 24+1 günlük olduk bugün. Bu haftalarda normal mi mesela bugün sabah hissettim en son. Tatlı bişeyler falan yedim şuan bekliyorum ama tık yok. İlk gebeliğim insan meraklanıyor ister istemez bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. 
Gebelik haftası 24+1

2 Cevap

0 oy
(114 puan)
Bu hafdalarda normal canım. 28.2 günlük hamileyim ən çok sırt üsdü yatarkən hiss ediyorum kalan zamanları haraket etikdə oturduğda nadiren hiss ediyorum hatda günlerce ayakda olurken ve otururken hiss etmiyorum yalnıza sırt üsdü uzanınca və ya sağ ve soluma uzanınca. Günlük haraketini azda olsa his ediyorsan meraklanma tarlı bi şeyler ye ve dinlen hiss edersin. 
(641 puan)
Gün içinde illa ki bir kez de olsa hissediyorum şükür canım ama bazen sürekli hareket halinde bazen günde bir kere hissedince korkuyorum normal mi acaba diye
(114 puan)
Normal kuzum korkma bir azde bebeğinin keyfine bağlı. Artık belli bir uyku saatleri var uyuyor və uyanıyorlar. Belkidə o haraket ediyordur amma sana hiss etdirmiyordur haraketleri zayıf olduğu için sen hiss etmiyorsundur günlük bir kez bile haraketini hiss ediyorsan korkma hafdaları ilerlediyce daha çok hiss etiricek miniğin kendisini sana. Bende yeni yeni daha sert hiss ediyorum haraketlerini öyle sabah oluyoki kızımın tekmesiyle oyanıyorum. Rabbim isdeyen her kese nasib etsin inşeAllah çok güzəl bir duyğu.
-Reklam-
0 oy
(71 puan)
Canım 24+5 haftalık hamileyim aynı durumdayım şuan ya galiba bu haftalarda normal galiba hiç durmayan çocuk 1 haftadır nadir hareket ediyor inşallah bişey olmaz hayırlısı olsun kuzum
(641 puan)
Kötü bişey düşünmekte istemiyorum kuzum bende böylede geçmez çünkü. Ama insan burdada türlü türlü şeyler okuyunca korkuyor işte. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(71 puan)
Aminnn cnm korkma kötü şey düşünme istersen acile git bende pazartesi sağlık ocağına gitcem bakalım

649,100 soru

3,419,946 cevap

4,251,210 yorum

183,464 üye

...