0 oy
146 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
kapalı
4 gündür sezeryan oldum hiç sütüm yok bebeğim emmiyor göğüs ucu başım yok ne yapblrm yardmcı olabilirmsnz
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sol menüden bebek bakımı bölümüne yazınız

4 Cevap

0 oy
Sorularim kisminda doğru tutuş videosu var ucu olmasina gerek yok. Tutysu yaptirdiginda gidiksini gidikla emdikce artacak. Bebek emerken ellerini acik birak memeye temas etsin.
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan)
Öncelikle göğüs ucuna ihtiyacın hiç yok göğsün kahve kısmının tamamını vercen sütün gelmesi için sıcak duş al alırken masaj yap ilk avuz sütü var koyu ondan akmaz ve çok su iç. 
0 oy
(305 puan)
Dogru tutus önemli canim bebegin karni senin karnina temas etsin muhakkak gögüs ucun olmasa bile bebek emdikce cıkarıyo pes etme sakın emzirmeye calis cok aglayip hircinlasiyosa biraz sakinlessin öyle dene bidaha benimde yoktu gögüs ucum yavrum emdikce cıktı emmeye birakinca bi süre sonra kayboluyo emince geri cikartiyo merak etme sabirli ol sadrce
0 oy
(68 puan)
Göğüs ucunuz yoksa kimseyi dinlemeyin. Diğer yorumları okudum da yaşamamışlar bu durumu sanırım. Göğüs ucunuzu çıkarmak için en etkili yöntem enjektörün ucunu kesip göğüs ucunuza basın ve enjektörü çekin az biraz canınız acıyabilir ama kesinlikle çıkacaktır. Ama bebeğinize hemen verin yoksa geri kaçıyor içeri. Ben o şekilde bir süre yaptım sonra bebek eme eme çıktı. Rabbim öyle bir güb veriyor ki onların çenelerine. Allah kolaylık versin. İnşallah en kısa zamanda sorununuz çözülür. 

İlgili bir soru bulunamadı

655,738 soru

3,445,556 cevap

4,280,258 yorum

185,271 üye

...