0 oy
102 göst.
Doğum kategorisinde (382 puan)
kapalı
Kızlar yeni doğum yaptım. Göğüslerim çok agrıyo ateşim falan çıkıyor arada bir ama uzun süreli değil. Antibiyotik kullanan oldumu bu durumda. Kullandıysanız ismi nedir ilacın
Gebelik haftası Doğdu
Kapatılma nedeni: Sol üst köşede Bebek bakımı bölümünden post açınız

5 Cevap

0 oy
(1,379 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yeni doğum yapmışken ateşinin çıkması gayet normal canım. Ateşin çıktı diye hemen antibiyotik alamazsın. Emzirirken de hamilelikte olduğu gibi sadece parol kullanabilirsin. Ateşin çok yükselirse parol al 1 tane. Göğüslerindeki sütü mümkün olduğu kadar ya emzir ya boşalt . O yüzden çıkıyodur ateşin. 
-Reklam-
0 oy
(1,022 puan)
Antibiyotik normalde reçetesiz satılmayacak kadar önemli ilaç grubundayken emzirirken birde tavsiye üzerine kullanmak hiç mantıklı değil .. doktora gitmelisiniz acilen .
0 oy
(1,797 puan)
Antibiyotik dr vermedikten sonra kullanılmaz.2.dopumdan sonra sistit oldum aile hekimim bile veremedi antibiyotik.uzman dr a danışıp yazdı.
0 oy
(433 puan)
Mastit olabilirsiniz, doktora gorunun. Dogum yaptiginizi ve emzirdiginizi anlatin size uygun ilaci verecektir. Emzirme doneminde tavsiye ile ilac almayin. 
0 oy
(997 puan)

Antibiyotik degil goguslerini bosaltman gerek bende ilk dogum yapinca sutum birden indi omuzlarima kadar sisti goguslerim ates halsizlik olmaya baslamisti sutumu sagdim surekli ve lahana yapragini oneriyorum goguslerdeki yanmayi atesi agriyi aliyor :) lahana yapragini birer adet goguslerine koy hic bisey yapmadan gercekten rahatlaticaktir.

İlgili sorular

650,180 soru

3,424,011 cevap

4,256,017 yorum

183,745 üye

...