0 oy
512 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (30 puan)
Kızlar merhaba

Ağustos ayında doğumum var. Ama bebeğimi nasıl giydirmem gerek bilmiyorum. Hastahane çantamı bile hazırlayamadım. Nasıl kıyafat almam gerek. Kalın ince yazakol normal müslin kıyafetler... Sizler neler aldınız nasıl giydirdiniz yavnunuzu?
Gebelik haftası 35+3

13 Cevap

0 oy
(123 puan)
Arkadaşım yeni doğum yaptı onunda sıcaklara denk geldi.inan ne giydireceğimi  şaşırıyorum kış bebegi daha kolay en azından kalın giydiyorsun bitiyor diyor.ama yazın klimalar da açık olunca bebek sürekli hasta oluyormuş.
-Reklam-
0 oy
(315 puan)
Bende Ağustosta doğum yapacağım Allah'ın izniyle. Hastane çantasına zıbın takımı ve uzunkol takımlar tulumlar koydum kalın değiller ama kısa kol da olmaz diye düşündüm yeni doğan bebekler üşür :) eve gelince evde biraz toparlandıktan sonra ev içinde kısa kol olur ama hastane için koymadım. Battaniye olarak ince müslin koydum.
Ben anne oncelikle yaziyi tam okumamissin uzunkol tulum giydirecek once toparlandiktan sonra diyor oda 40 günü bulur. 40 gun gectikten sonra 30 derece sicaklikta kisa kollu giydirilir. Bunda hayret edilecek bir durumda yok.
(111 puan)
Bende size hayret ettim))) bizim buralarda hasteneden cikar cikmaz kisa kollulara gectiler doguranlar onunla bile cocuga sicak olduda pişik oldu tum vucudu,drlarimiz bile önermiyor bi tek zibinla kalsin diyorlar tabi çorapdir ,eldivendir takila bilir ama şapka kalin giydirmek falan asla
(315 puan)
Yorumları şuan görüyorum, sesli güldüm neye hayret ettimiz acaba @benanne?? Ya okuyamamışsınız yada okuduğunuzu anlayamadınız toparlandıktan sonra kısa kollu giydiririm demişim üstelik evde oda sıcaklığında dışarda orda burda değil, hastane için uzunkol takımlar tulumlar koydum yazıyor orda. Ha benim nasıl giydirecegimin de seni hayrete düşürmesine gerek yok, zaten yanlış bir şey yazılmamış ama yanlış anlaşılmışsa da sorun bende değil.
(111 puan)
Ha bi yanlish anlashilma oldu cunku hayret ettigim siz deyilsiniz ben aksine  kisa kollu sheyler giydirilmesini soylemishtim yani size hayret etmedim ben anneye yazmishdim)))
(111 puan)
Ashagida yorum yazmishtim ayni sheyleri yazmishisiz  bu giydirme konusunda
0 oy
(181 puan)
Bende 36+6 dayım biraz önce hazırladım çantamızı ve hala eksiklerim var. Genelde Zıbın tarzında şeyler aldım. 
0 oy
(291 puan)
Ben de Ağustos annesiyim ama ince kıyafetler koymadım. 

Daha doğrusu ebe ablamıza sordum. Şapkası, yeleği, battaniyesine kadar yanına al dedi. 
0 oy
(1,037 puan)
Kizimi ağustosta doğum yaptım şimdi eylul başında büyük ihtimal ikinci dogumum olacak. Yeni dogan bebekler genelde uzun kollu giydiriliyor canım. Kızıma delikli gibi ince yapılı penyeler kullandım. Muslin takim ozamanlar bukadar yoktu. Ama muslin takımlar ağustos ayı için gayet kullanışlı. Penyelerin de daha ince hafif olanlarını tercih edebilirsin. Eğer evde sürekli klima çalışıyorsa kalın penyede kullanılır. Sağlıkla gelsin bebislerimiz.
0 oy
(14 puan)
Sizinle haftamız hatta günümüz bile aynı, ben de bir türlü o çantayı hazırlayamadım ya. Muhtemelen ne alacağımızı bilmediğimizdendir.
0 oy
Canim benim agustos ayi icin en iyisi ince tulum almak patikli uzun kollu ince yazlik tulum al. İnce hastane cikislari oluyor. Onlardan. Al. Agustos sonrasi cok cabuk sogur abartmadan 5 takim, 3 tulum al yeter. 10 uzun ve kisa kol zibin yeter.
0 oy
(111 puan)
Bende 33+4 haftaliğim agustos sonuna denk geliyo,2ci gebeliyim erken gelir diye dushunuyorum,genelde zibinli şeyler aldim kolsuz ayaksiz falan,bugun 4 tane ince tulum aldim erken dogurmazsam agustos ayinda lazim olur diye kollu,patikli 2tane inceceik şapka aldim böyle cok abartamadan cok ortaya denk geliyoruz bir doguralimda ondan sonra ne alacagimiza bakariz fazla abartmadin herhseyden 3-4 tane ince sheyler alin,oğlum kiş cocuguydu dolab ustume ustume geliyordu shimdiyse bakiyorum hicbishey alamiyorum:D
0 oy
(809 puan)
35+5 iz bizde cantami hazirladim 4 adet 5li hastane cikisi 1 tane penye 1 kalin battaniye koydum öyle peluş olanindan degil nohut battanyemiz, kisa kollu ve sifir kollu zibin pek giyilmiyor bile oyle yani yaz icinde kıs icinde koyd bizimde agustos ayinda suan bile havalar bi tuhaf hemen hastalaniyo insan kaldi ki bebek.. yaz bile olsa bebek üsür kendimede corap ince hirka koydum ..
0 oy
(338 puan)
Benim ilk bebeğim de ağustosta doğdu. Hastaneye mutlaka normal uzun kollu hastane çıkışı alın. Bebekler doğdukları zaman çok üşüyorlar. Hastanede mutlaka battaniye uzun kollular olmalı. Evde çok sıcak olursa ince bişeyler giydirirsiniz. 
0 oy
(234 puan)
Ben ılk bebeğimi  de agustos gıbı dogurdum buda yaklasık aynı tarihlere  denk gelıyo hastane ıcın cıtcıtlı body koymuştum hastane cıkısı bıde  penye battanıye bumda da aynı şekilde  yapıcam  ama eve gelince  kıyafet falan  gıydırmedım hıc bı cıtcıtlı body  gıydırırdım antepteyız cok sıcak oluyo buralar bebeğim de isilik  olmuştu  kundak bıle yapmadım  hıc 
0 oy
(528 puan)
Haftamız aynı benim 25 temmuz sezeryan doğum olcam normalde Ağustos 18 gösteriyor programda hep incececik kıyafetler aldım yaz günü diyerek 
0 oy
(2,349 puan)
Yenidoganlar üşür canım benim ikizler temmuzda doğmuştu 8 sene önce kollu giydiriyordum. Üstlerini değiştirdiğim zaman titrerler di. Bu arada bebiş kız mı acaba. Benim gittiğim hastanede hep ağustosta kizlar geliyor dedi doktorum
(114 puan)
Benimki de Ağustos da gelecek inşallah kız
(2,349 puan)
Sağlıkla gelir inşallah. Doktorum dedi hep bu ay genelde kız doğacak dedi

648,238 soru

3,416,926 cevap

4,247,608 yorum

183,238 üye

...