0 oy
260 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (149 puan)
Kızlar 70 le gebe kaldım şu an 77 kiloyum. Doğuma daha 11 hafta var. Ama şimdiden herkes ne kadar büyük göbeğin ne kadar ağırlaşmissin diyo. Acayip morlaim bozuluyor. Hayır son aylarda daha çok kilo alınıyor 5 6 kilo daha alsam yuruyemeyecek hale geleceğim diye korkuyorum. Bebeğim de öyle önden falan giden bı bebek değil. 
Gebelik haftası 28+2

8 Cevap

0 oy
(642 puan)
Hayırlısı canım kimseyi kafana takma düşük kiloyla hamile kalsaydin fazla kilo almazdın kilo dediğin verilmeyecek birşey değil doğumdan sonra beslenmene dikkat edersin birde ekmek hiç yeme ekmeğin bebeğe bir faydası yok sen kilo alirsin canını sıkma sen çok güzel bir annesin:)
(149 puan)
Teşekkür ederim. Evet bı kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum. Kepek ekmeğine geçtim. Bakalım inşallah çok kilo almadan doğuma giderim.
(642 puan)
Aynen canım hamilelikte hemen moralimiz bozuluyor sinire strese giriyoruz bazı insanlar çok dusuncesizler kalp kırdiklarinin farkında bile olmuyorlar
-Reklam-
0 oy
(991 puan)
İnsanları bu kadar takmayın morelinizi bozmayın 
0 oy
(37 puan)
Bende şuan 26 haftaya giricem. Aynı durum bendede var herkes çok agirlaşmişin kac hafta var diyor doğumuna. Bebeğim sağlıklı 48 kilo ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum 
0 oy
(1,022 puan)
Olsun. Bebekte ve sende sorun yoksa isterse kocaman olsun bişey olmaz :))
0 oy
(342 puan)
Size ne de. Ben de aşağı yukarı senin kadar kilo aldım daha da alırım alabilirim farketmez. Keşke şekerim olmasa da yiyebilsen gönlümce alsam kilo bebeğe zararı olmadığı müddetçe. ***** ***** konuşmasınlar böyle diyenler bilgi kötü niyetle söylüyordur bir şeyini kıskanıyor cekemiyordur yoksa kime ne hamilelikte bir kadının karnı cok büyükmüş yok bilmem ne.
0 oy
(24 puan)
Ne belliymiş çok ağırlaştığın? Benim de ilk günden beri kocaman karnım ama 30dan sonra biraz biraz ağırlaştım. Son aylarda 4 5 kilo alınır diye bir şey yok dikkat edersen sadece bebek alır. Biraz yürüyüş yapıp akşam yediklerini azaltsan kilo alımın hemen durur aslında. 2 metabolizma çalışıyor sonuçta şu an. Sen herkesi bırak doğumun ve doğum sonran rahat olsun diye kilonu korumaya bak. Onlar daha doğurduktan sonra neler diyecek kimbilir. Sen sağlığın için elinden geleni yap söylenenlere hiç kulak asma. 
0 oy
(49 puan)
Bırak ne derlerse desinler can tasiyorsun sen verirsin doğumdan sonra kiloları sağlık olsun
0 oy
(3,981 puan)
Benimki bana büyük geliyor ama dün 34 haftalık bir gebe ile yan yana gelince benimki yok gibi duyurudu ki kimseyi kimse kıyaslama bende 73 ile kaldım 68 düştüm şimdi 74 kilo yeni oldum 28+6 hamileyim herkezin iç karını geniş olmayabilir ki kafana takma kendini iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok 

652,254 soru

3,432,277 cevap

4,265,148 yorum

184,350 üye

...