+1 oy
1,184 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
kapalı
Mrb hnimlar 11 hftlik hmilyimm 3 kizim vr etrfimdakilr yinmi kizin olck diyip cnmi skiyorlr dunden bri cok kotu oldum bbgin solda kesin kizin olck diypduruyolr rbbm vrmis elmden glmz diyip terslesemde piskolojikmn cok etkilniyorumm solda olan bbek kiz olurmus dgrumu raabimm eli eyagi dzgun saglikli sahtli vrsinde bnm icn cnsiytonmli deyl
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

69 Cevap

0 oy
(69 puan)
Aman boşver kafana takma bebeğini de huzursuz etme bizim insanlarımıza yaranilmaz hiçbir şekilde...sanki böyle diyenlerin kız evladı yok hem derler bakarsa kız evlat bakar diye hemde yinemi kızın olcek ne kadar aptalca bı cümle sağlıklı hayırlı ömürlü evlat olsun deyin be mubarekler erkek kız fark eder mi
-Reklam-
0 oy
(381 puan)
Canım bebeğim de solda ama erkek ayrıca önemli olan sağlıklı olması sonuçta Allah veriyo cinsiyet elimizde değil insanlar çocuğu olsun diye kaç yıl tedavi görüyo sen takma 
0 oy
(117 puan)
Benim ki erkek sağ da ve ilk gebeliğim kızım olsun çok istedim rabbim hayırlısını versin oğlum olacak... Ne kadar tuhaf insanlar kız yada erkek hayırlısı olsun inşallah.... Boşverin ağzı olan konuşur. 
0 oy
(187 puan)
İnşaallah eşin de cevrendekiler gibi cahil düşünceli değillerdir. Cinsiyet babadan kaynaklıdır anneden değil keşke bunu da idrak edebilseler. 

Sağ veya solda olmasiyla alakalı oldugunu düşünmüyorum ama benimki hep solda ve erkek. Erkek olduğunu duyup güzel tepki verenlere sinirlenip keşke kız olsaydı ben kız olmasını çok istemiştim ama nasip deyip dumura ugratiyorum onları. 

O kadar sağlık sorunları yaşıyoruz ki ben de bebeğim de tek isteğim ikimizde sağlıklı bir şekilde 34. Haftayı görebilelim.

Kafaya takmamaya çalış kimseyi memnun edemeyiz ne yazık ki. Üç tane erkek de dogursaydin yine de konuşacak bir şeyler bulurlardi. 
0 oy
(500 puan)
Ilk bebeğim erkek oldu ikinciye hamileyim o kadar çok istedim rabbimden bir kız evlat vermedi buda erkek oldu neyse üçüncüye olur diyorlar bende diyorum rabbim ne verdiyse o yapacak bişey yok siz boşverin sağlıklı olsunda bazen diyorum dilim taş olsaydı kız erkek istiyorum demeseydim sağlıklı olsun yeter.
0 oy
(298 puan)
Canınızı sıkmaya değmez. Ben ve eşim kız istiyorduk zaten. İlk çocuğumuz kız olacak. Olsun olsun sağlıklı olsunda kızı erkeği farketmez diyorlar. Düşüncesiz (aklıma güzel hakeretler geliyor ama yakismaz) insanlar biz zaten kız olmasına çok sevindik. Tabiki sağlıklı olmasını isteriz. Bir de söyleyenler kadın. Seninde annen böyle düşündü heralde seni dogurduguna pişman diyeceksin olmayacak. Kız olmasına sevinenlerde var. Önceki torunları erkek olup kiz olmasını kiskananda. Bizde bu düşüncesiz tipler varken canımız çok sıkılır takmayin. Karşılık verin derim. Baya rahatlatiyor.
0 oy
(46 puan)
Cok sacma zihniyete sahip insanlar var sanki bizim elimizde allah vergisi ozmn benimde iki oglum var ucuncuye hamileyim her hamileligimde kiz olmasi icin dua ediyorum size kiz diyip moralinizi bozanlarda birer kadin allah akil fikir versin bacim insan oglu iste  siz moralinizi bozmayin allah vergisi bas goz ustunedir 
0 oy
(274 puan)
Kız çocuk cennet anahtarıdır.Oyle söyleyen cahilleri takma kafana,değmez çünkü
0 oy
(264 puan)
2.gebeligim benim de bi oğlum var bu da erkek bana da diyolar bu da mı erkek ne diyeyim yani Allah vermiş ben de çok kiz olsun istemiştim ama nasip Qllah sağlıklı sıhhatli dogmakarini nasip etsin çevremden diyenlere de hep diyorum nasip daha bunu dogurmadan olsun 3.su kiz olur ben daha düşünmüyorum ama millet eşimin yanında böyle konuşuyor  bu sefer o da 3.kiz olur diyor halbuki 2 tane yeter kiz erkek ne olursa olsun dedik ama yok gerçekten cok etkileniyor insan cevreden

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 735 göst.
4 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gou (14 puan) sordu
0 oy
0 cevap 121 göst.
18 Nisan Doğum kategorisinde Evindar21 (62 puan) sordu

651,657 soru

3,429,880 cevap

4,262,508 yorum

184,180 üye

...