0 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (300 puan)
Kızlar yarın detaylı ultrason için randevu aldım devlet hast. gideceğim ikili taramayi da aynı hast. de perinatoloji de yaptık şimdi detayliyi da perinatoloji de yaptiracagiz ama doktor ikili de sadece bebegin gelisimiyle alakali baktı ve kadın doğum uzmanına git sonucu detayları onunla görüş dedi şimdi yine perinatolojiye gideceğim yine aynı şeyi söyleyecek diye kadin doğuma da aynı güne randevu aldım iyi mi yaptım acaba bir de bebegin hareketlerini hissediyorum herhangi bir şikayetim yok şükür ama daha önce kayiplarim olduğu için korkarak gidiyorum her muayeneye son kontrolumde de hersey yolundaydı şimdi olumsuz birsey duyarım diye korkuyorum daha önceki gebeliklerimde de kontrole diye gidip bebegin kalbinin durduğunu öğrendim yine korkuyorum korkmalı miyim 
Gebelik haftası 20+0

2 Cevap

0 oy
(274 puan)
Canım korkma.Korktugun şey başına gelir.Ne kadar rahat olursan o kadar iyi senin ve bebeğin için.Allahın izniyle güzel haberlerle döneceksin buna inan.
-Reklam-
0 oy
(667 puan)
Canım içini karartma. Benim gebeligimde başından beri Dr lar olumsuz konuştu önce kese boş dediler kalp atışı yok dediler sonra ikili taramada yüksek risk 3 lu taramada yüksek risk çıktı. En son 17. Haftada  amniyosentez yaptırdım sırf içim rahatlasın diye çok şükür temiz geldi sonuç 22. Haftada detayliya girdim yine sorun çıkmadı. hiç kötü düşünmedim bebeğim sağlıklı dedim hep. Sende öyle yap Allah in izniyle sağlıklı bi sekilde kucağımıza alırız in sa llah bebeklerimizi.

650,526 soru

3,425,340 cevap

4,257,635 yorum

183,829 üye

...