0 oy
353 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
kapalı

image

Siz kız mi erkek mi

Gebelik haftası 14+3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+6 oy
(65 puan)
Yaa Allah için nerden bilelim yapmayın şunu ya yeter bunu bilecek olsaydık doktora gitmeyip bütün sorunlarımizi kendimiz çözerdik biraz mantıklı işler yapın lütfen 
-Reklam-
+1 oy
(921 puan)
Kadın bilirler diye değil ya merak ettiği için sizce diye sormuş illa ters yapacaklar. Sırtı dönük gibi masAllah sağlıkla gelsin
(921 puan)
İstemeyen yazmasın ozaman nice saçma postlar açılırken bu hiç bisi
Nice sacma postlari ve bu postlari biz temizlenek zorunda kaliyoruz. Tahmincilik oynayip cevap vermezseniz bizde bu kadar ugrasmayiz. Bugun 19 tane kapattim cinsiyet tahmini hele sohbet bölümün postlari bile dike getirmiyorum. Bir yere girdiginuzde istediginizi yaomak özgürlük degil yasaktir. Acin sohbet bölümünü orda yazin cinsiyet, tahmini , ismim tavsiyesini, aile sikayetlerinizi. Ortaya bir post atiyorsan isteyen istemeyen tum yorumlara acik olacaksin. Senin kabul ettigini herkes dogrulamak zorunda mi?
(921 puan)
Benim postum değil ki bu , bu kadar parladiniz? Yaptığınız işten şikayet edecekseniz yapmayın ozaman ya da başa tutturulsun cinsiyet tahmini postlar açmak yasak diye o zaman ne siz ne başkası uğraşsın. Heyecanlı meraklı empati yapınca anlıyorsunuz
(650 puan)
Kusura bakmayin ama kadin hakli. Cinsiyet postu kapatilan inadina bidaha aciyo yasak olundugunu bildigi halde hadi onuda gectim nereye yazarlarsa yazsinlar bir post acilirken zaten uyari veriyo orda bu durumdada yaptigi isten sikayet etmekte hakli!!!!
Soru açınca uyarı kisminda yazıyor. Sonrada millet sitem edince duyar kasmaya hemen yorum atıyorsunuz. Koşa kosa cinsiyet tahmincilere destek vermezseniz biter.
+1 oy
(148 puan)
Şu alanı gerçekten ihtiyacı olanlar kullansın. Ne bilelim kız mı erkek mi? Doktor bilir... Saçmalardan seçmeler. Her şeyi de bu platformdan sormayın. 
0 oy
(234 puan)
Valla pek gözükmüyor ama içime nedense kız doğdu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
0 oy
(2,905 puan)
kız bebek ince narin vücudu var 
0 oy
(593 puan)
Kız gibi geldi bana çünkü ufak tefek narin erkekler daha kaba oluyor kuzum 
0 oy
(1,193 puan)
Kız gibi geldi canım banada rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
(69 puan)
Erkek canmm benm oğlumun ultrasonun aynısı tanım salikla alsın kucagina

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
20 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Glsm6325 (36 puan) sordu

651,538 soru

3,429,414 cevap

4,261,981 yorum

184,149 üye

...