0 oy
117 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)
Kızlarrr Lütfen olumlu yorum yapmak isteyen yazsın rica ediyorum.

Dün özel doktora gittim arada gidiyordum şehir Hastanesi'nde randevu bulamayınca geçen hafta gittim bi de dün gittim haftaya pazartesi de şehir Hastanesi'nde randevum var oraya gideceğim.

Bebeğim sağlıklı dedi ama ben 15 kilo aldım bebeğim 3 buçuk kilo dedi zaten bana göre de gayet iyi Sezaryen doğum olmak istiyorum geçen hafta da alttan baktırdım hiç açılma yoktu. Doktor bana diyet yap dedi yürü dedi çünkü bebeğin suyu gereksiz fazla dedi kendisi de  ultrason dan suyunu gösterdi şu kısım gereksiz su tüm dedi bende hocam korktum su fazla olursa ne olur ki dedim kötü olur canım dedi o yüzden aklımıza bişey getirmeyelim dedi. Sen benim dediklerimi uygula dedi tamam dedim. 

Kızlar pazartesi şehir Hastanesi'ne gidiyorum suyu fazla görünce hemen alırlar mı? Gittiğimde 38+2 oluyorum zaten.

Lütfen olumlu yorum yapmak isteyen yazsın kızlar rica ediyorum...
Gebelik haftası 37+4

2 Cevap

0 oy
(1,149 puan)
Bence alsalar bile normal yani 38 haftada. Kilon çokta abartılı diyil bence çünki 16 kiloya kadar alına biliyor hamilelikte. İnşaAllah sağ salim kavuşursunuz yavrunuza. Allah imanlı hayırlı evlat etsin.başka diyicek bişeyim yokk))
(77 puan)
Sağol canım benim Allah razı olsun aynen bana da normal geldi kilolar ama işte bebeğin suyu fazla diyince hayırlısı olsun inşallah...
-Reklam-
0 oy
(279 puan)
Canım su fazlalığı bende var şuan 33 haftadayım.Bende şekerden şüphelenmşti doktor oda çıkmadı.SEN şeker testi yaptırdın mı . Birde zaten sezeryan olmak istiyorsun.Sezeryande 38 haftada alıyorlar zaten bebeğin kilosu da iyi 
(77 puan)
Hâlâ var mi şu fazlalığı canım
Yok şeker yüklemesi testi yaptırmadım canım yaptiracaktim son anda istemedim ya çok kararsızdim
(279 puan)
Keşke yaptırsaydın canım ona göre tedavi veriyorlar .Ben geçen ay gitmştim en son haftaya gidicem son durum ne bende bilmiyorum.

İlgili bir soru bulunamadı

668,747 soru

3,500,406 cevap

4,354,229 yorum

188,574 üye

...