0 oy
162 göst.
Doğum kategorisinde (28 puan)
Günaydın Sevgili Güzel anneler , Bu Sabah uyandım adet sancısı gibi bir sancım var . Doktora yalancı doğum sancılaryla  gittiğim için artk hem çekiniyor hem de korkuyorum .. Sadece sancı var . Ama iki gün   once de Nisan gibi birşey gelmişti.doğum suyunu ayırt etmem zor gibi duruyor bazen aşırı derecede idrara sıkışık gibi lavaboya gdyrm .o ara kaçırmış olabilirm  diye içim hiç rahat değil . Sizce ben ne  yapmalıyım ? 

Ebelerden ve Eşimin ailesinden Gerçekten çok korkuyor ve utaniyorm ..Tekrar hastaneye götürün demem için  bu sefer doğum olacağından emin  olmam lazım .  İlk gebeliğim . 
Rica ederim bana yardım edin ..
Sizce ben ne yapmalıyım??
Gebelik haftası 36+1

1 cevap

0 oy
(236 puan)
Neden utanıyorsun ve korkuyorsun ben onu anlamadım annem de böyleydi her allahın günü hastanedeydik biz sorunlarını çevrene söyleyemezsen çözüm bulamazsın ki bunda utanılacak birşey yok, cekinilecek bisey de rahat ol her türlü de hastaneye git sanki senden önemli olan ne ?
(28 puan)
Hastane bizden  özel araçla 40 dk . Kendimize ait aracımız yok . Kayınpederim tarafı aşırı telaş ve acemi. Eşim iki işte çalışıyor  gün içinde bana gelmek için iki işi de bırakmak zorunda kalıyor .hastanedeki ebeler beni görünce yüzleri düşüyor . Yine doğum yapmayacak ama en ufak sancıyla gelmişim gibi davranıyor.Gerçekten artk çok yıprandım ve çekiniyorum.
(236 puan)
Güzelim şimdi hastane görevlilerini takmaştagerek yok onların görevi bu çok rahatsız oluyorlarsa çıksınlar işten. Bide anladığım kadarıyla maddi sorunlarınız var ama hiçbirşey senin sağlığından önemli değil yapacak hiçbirşey yok mecburen soyliceksin boşver ne düşündüklerini takma kafana kendine iyi bak sadece Bebeğini de sorunsuz al kucağına inşallah . Çekinme ve stres de yapma tamam ?
(28 puan)
Tamam ama . Biraz daha sancı çekmek çocuğa zarar vermez diye düşünüyorum ... Çünkü oraya da gitsem her türlü açıklık için bekletilecem .sancım ne kadar artarsa ne kadar yoğun gidersem  o kadar da çabuk acilmam olmaz mı sizce ? Zaten hastane süreci izleme ve takipten ibaret aslında .Ani birşey olmadan müdahale edilmiyor pek.
(236 puan)
Peki nişan falan geldi mı? Sancın çok mu kaç dakkada bir baktın sancın çoğalıyo açılma için ilişkiye girmeni öneriyorum çünkü açılması olmayan anneler şancı başladığında üst üste ilişkiye giriyorlar ki açılma olsun sana ònerim budur. Doktoruna danış ya da sosyal medyadan yaz veya ara sor bi şekilde doktoruna ulaş ondan fıkır almak en doğrusu
(236 puan)
Rica ederim ne demek bu gün benim sana yardımım dokunur yarın öbür gün senin bana bende teşekkkür ederim
(28 puan)
Nisan geldi iki gün önce .sancım adet sancısı gibi hiç kesilmiyor dayanilmayacak derecede değil .belime falan atıyor
(236 puan)
Anladım doğumun yakın işte dediğim gibi sık sık ilişkiye gir açılma çok olsun fazla çekme doğumda allah hayırlısıyla kurtarın inşallah seni de beni de bütün anneleri de
(28 puan)
Amin .. teşekkür ederim herşey için . En azndan daha  çok rahatladım . Allah'a emanet olun.
(236 puan)
Rica ederim ne demek dikkat et kendine hoscakal :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 239 göst.
0 oy
14 cevap 674 göst.
0 oy
6 cevap 517 göst.
0 oy
1 cevap 183 göst.

654,684 soru

3,441,547 cevap

4,275,517 yorum

184,959 üye

...