0 oy
127 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Arkadaşlar merhabalar, yarın 36 hafta olucaz Allah'ın izniyle. Son bir kaç gündür rahim ve tam karnımın aşağı kısmına inanılmaz bir ağrı giriyor sanki böyle bıçağı saplayıp çıkarıyorlar gibi yaklaşık 2 dakika falan sürüyor. Asla randevu bulamıyorum randevusuz gittim sekreter almadı içeri, napacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Durumum acil diyorum canım senden daha acil durumda olan hastalar var diyip almıyor içeri:( 
Gebelik haftası 35+6

4 Cevap

0 oy
(353 puan)
Direk acilden giriş yapsan illaki bakan olur hıc denedin mi
(353 puan)
Imkanin varsa özelin acilinden giriş yapsan ?
(353 puan)
@cagla_r merhaba sistem de yanlış bazı doktorların tavrıda yanlış en son devlete gittiğim zaman 7 aylık hamileydim bide ikiz kocaman göbeğim var doktor o kadar ilgisiz ki yüzüme bile bakmadı bana ilk sorusu hamilelik şüphen var mı? Içeriye 10 kişi beraber alıyor mahremiyet sıfır.  Kız 3 saat beklemiş tamam yoğunluk var anlıyoruz işleri  zor ama gariban yalvarmış baksınlar diye Allah etmesin kötü birşey olsa ne olacak peki. Büyük saygım var onlara hepsi aynı değil işini düzgün yapan sağlık çalışanları var tabii ki ama bazıları gerçekten çok salmış herşeyi bi ilaç yazayım da gitsin havasındalar. Daha bir yıl önce babamı yanlış ilaç yüzünden kaybediyorduk doktor bey sonuçlara tam bakmadığı için farklı teşhis koymuştu.
(18 puan)
Yani durum şu ki Ben o kadar durumumu izah ettim sancım var dedim nst ye girmem lazım dedim sekreter baktı ki çok ısrar ettim dönüp bana aynen şunu dedi "Doktor hanım 35 ve 35 haftanın altında ki hastaları içeri alma dedi"
Bu cümleyi duyduktan sonra çıktım hastaneden zaten. Gerçekten inanılır gibi değil bu arada ağrı eğitim ve araştırma hastanesinden bahsediyorum. Tek kadın doğum doktoru var ve o da öğlene kadar çalışıyor. Sağlık çalışanlarına saygım sonsuz lakin bazılarının davranışları hiç hoş değil.
(18 puan)
Ya böyle bir şey olabilir mi ?? Tabiki de muayene olamayışımın sebebi o sekreter değil. Genel olarak sistem yok. Sağlık sistemi çökmüş durumda. Fakat burda anlatmak istediğim nezaket, ben gayet insani bir şekilde sıkıntımı anlatıyorum kadına, durumumun acil olduğunu belirtiyorum fakat o kadar sivri ve sert bir dille karşılık aldım ki saatlerce oturup bekledim bir umut belki içeri alır diye. Sizce davranışı doğru mu ?
(353 puan)
Zaten şu sekreterler beni öldürüyor küçük dağları onlar yaratmış gibi :)
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Acılın doğumhanesine git devllete orda yardımcı olurlar ağrım var altta sancım var de seni ilk bi net bağlar sonra alttan muayene yapar dogumhanede zaten ultrason var ordada bakarlar .
(18 puan)
İlk olarak acil doğumdan giriş yapmayı denedim şikayetimi anlatınca bana direkt dendi ki yukarı kadın doğum bölümüne git ultrasondan muayene olman lazım diye. Ama nafile.
0 oy
(284 puan)
Bende 35+3 teyim Bende de sadece rahimde batma oluyor. Doğum belirtisi mi acaba. Özele gidiyorum ben ama 1 hafta var daha kontrole
(18 puan)
Benim de artık böyle. Dediğim gibi rahim de bir anda sancı gibi bir ağrı hissediyorum çok kısa sürüyor. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin hepimize
(284 puan)
Aminn
0 oy
(56 puan)
Benimde öyle  2 saniye suruyor adet sancisi gibi ama ben doğum yaklaşıyor diye pek umursamadim kanaman suyun çok fazla ağrın olmadığı sürece korkma dedi bunlar olursa acilden girirs yap dedi bana bu arada bende 36 haftalığım acilden giriş yapmayı denesen

İlgili bir soru bulunamadı

651,187 soru

3,427,966 cevap

4,260,535 yorum

184,048 üye

...