0 oy
270 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (116 puan)

36 hafta olmamıza bir kaç gün kaldı. Karnım çok büyük değil. Bebeğimin hareketleride artık yavaşladı. Ama günlük olarak takip ediyorum. Toplamda 13 kilo aldım doğuma kadar 15 olur diye tahmin ediyorum. Yirtigim yoktu ama 32den sonra bir anda yırtıldı göbeğim :))  ama ne aldığım kiloyu dert ediyorum kendime nede yırtıklarımi. Çünkü bunları kendime dert edersem anne olmak isteyip de çabalayan insanlara hakaret etmiş gibi hissetmekten çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beni üzen tek şey ayaklarımın davul gibi şişmesi ve üzerine basamiyor olmak :( doğumdan sonra en çok ayaklarimin şişi inecek diye seviniyorum. Sorum şu ki benimle aynı haftalar da olan anneler de durumlar nedir ? :) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Gebelik haftası 35+4

7 Cevap

+1 oy
(82 puan)
36 haftalik olduk sukur Allaha..Bende hic sikayetlenmedim,benim midem 9 ayda cok kotu oldu..Anne olmak istiyorumsa,bunlara katlanmaliyim.

Benimde ayaklarim cok şişdi,,sag salim kucagimiza almak kismetimiz olsun,basqa her sey yoluna dusecek insAllah....
-Reklam-
+1 oy
(156 puan)
Aynı haftadayız benimde ayaklarım şişti ve 1 haftadır griple uğraşıyorum yinede dayanmaya şikayet etmemeye çalışıyorum sadece Bi an önce zaman gelsin sağlıklı Bi şekilde kucağıma almak istiyorum inşallah
+1 oy
(1,654 puan)
Artık kilo alımı durur canım. Bu saatten bebek alıyor sadece doktorum öyle demişti.
0 oy
(175 puan)
35+3 karnımda şuan aşırı bir büyüklük yok karın çatlaklarım var ama olsun :) bende 13 kilo aldım doğuma kadar 15 diye tahminim var dikkat de etmeye çalışıyorum biraz :)  2 gündür rçok aşağıda hissediyorum bebişi vajinanın hemen üstünde pat diye çıkacak gibi :) aşırı bir ödem olmadı ayaklarım da ayakta fazla durunca biraz oluyor :) son 2 aydır uyurken bacak arama yastık koyup uyudum hem ödeme yardımcı oluyormuş hemde bebeğin beslenmesi de rahat oluyor muş belki ondan çok ödem olmadı deneyebilirsiniz :) Rabbim den mani gelmezse yakın zamanlarda doğum yapıcaz :) sağlıkla kucaklarımıza alırız brbeklerimizi İnşaAllah bebişinizin cinsiyeti ne :) 
(116 puan)
İnşallah bir kızım olacak :) bende hamileler için kullanılan yastiktan aldım. Hamile kalmadan öncede vücut çok su tutuyordu şimdi ikiye katlandı o yüzden pek bir etki etmedi yastık ödem için :)) sizin cinsiyet nedir peki ?
(175 puan)
Beninki erkek :)
0 oy
(74 puan)
Bende aynı durumdayım kaşıntı bas dönmesi sıcaklar durum çok fena karnım da baya büyüdü 
0 oy
(346 puan)
35 haftayım ben de ,  ben çatı kemik ağrısından duramıyorum. Onun dışında, karnım da hiç çatlak yok sadece bacaklarımda çatlak oluştu. Ödemim hiç olmadı çok şükür, bazen çok yürümek zorunda kalır yorulursam hafif şişiyor sonra düzeliyor. 14 kilo aldı doğuma kadar ben de 2/3 kilo daha alırım sanırım. İnşâAllah sağlıcakla alırız kucağımıza. :) 
(116 puan)
Amin inşallah:)
0 oy
(891 puan)
Benimde ayaklarım çok kötü oldu inanılmaz sisiyor. Bu arada sürekli sancı cekiyorum ama ona kavuşmanın hayaliyle herşey katlanır hale geliyor. Bu hamilelik sürecinde en çok annemin kıymetini anladım :)
(116 puan)
Belki inanmicaksiniz ama bende öyle. Kendim de Ağustos doğumluyum annem sıcakta beni nasıl taşımış nasıl zorluk çekmiştir diye düşünüyorum. Yaşadığım yerde sıcaklık 45-46 derece.
(891 puan)
Anne olmadan anlamazsın derdi de inanmazdım gerçekten çok özel çok zor çok kutsal bir şeymiş

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 303 göst.
9 Eylül 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
0 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.
17 Eylül 2023 Doğum kategorisinde mrs.bodur (25 puan) sordu

649,422 soru

3,421,286 cevap

4,252,949 yorum

183,548 üye

...