0 oy
888 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (293 puan)
Selam kızlar ben bazı günler cok yoğun ev isi yapmak zorunda kalıyorum mutfağımız tadilatta oldugu icin bide edirnede oturuyoruz cok sıcak 40 derece hava oluyor bebege bi zararı olurmu ?
Gebelik haftası 15+2

29 Cevap

0 oy
(106 puan)
35+4 teyim düşük tehlikem erken doğum riskim vs. Olduğu halde yapmak zorundayim ve üstelik bu hafta ayrıldım doğum iznine. Eğer evinde yardım edenin yoksa eşin dışında. Yapmak zorundayim şahsen kendime munasir söylüyorum. İki hafta sonra doğumum var. Bir haftadır evin altını üstüne getirdim bugün 4 cam sildim. Dün mutfak dolapları derken ancak ama yavaş yavaş. Eğer bir sorunun sıkıntın yoksa neden yapmayasinki. Unutma canım biz hasta değiliz sadece hamileyiz 
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Sağlık ocağındaki hemşire sıcaklara dikkat et dedi. Bende 35+5 deyim rapor aldım 37 ye kadar çalışıcam ev işlerimde oluyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım etsede bütün iş bana kalıyor. Yorulduğumun farkındayım ama az daha dişimi sıkıp halletmeye çalışacağım. Hareketsiz kalmaktan iyidir diye düşünüyorum. 
0 oy
(381 puan)
Canım valla ben 45 derece de bile hergün ev işi yapıyorum hem hareket iyidir sırtıma dikkat ediyorum tabi bende 22+4 haftalık gebeyim Bi sakıncası olduğunu sanmam 
0 oy
(191 puan)
Ben,39 haftalıgım her işimi mecburen ben yapıyorum 
0 oy
(236 puan)

Valla ben bayadır bi işe ellemiyorum esim saolsun8-) ama herhangi bi sorun olmaz bence eşin de yardım etsin beraber halledin ne sen yorul ne de o tembellik yapsın ne olursa olsun hayat müşterek değil mi ?;)

0 oy
(347 puan)
29 haftalık gebeyim ne yazık ki her işi yapıyorum bugün cama çıkıp cam bile sildim yapmasam olmuyor gerçekten 
0 oy
(441 puan)
36 haftalık hamileyim 25 haftalıkken ev taşıdık tek başıma koli yaptım taşıdım kaldırdım eşim çalışıyordu kimsem yoktu yanımda ev işlerinide yaptım sildim süpürdüm yemeğimi yaptım kısmadım hiç bişeyden ki ilk zamanlar kanamam oluyordu hamileliğimin ama ne gelirse rabbimden dedim herşeyime devam ettim hala da ediyorum her işimi yapıyorum evi kaldırıyorum resmen çok dikkat etmem kasmam kendimi 
0 oy
(14 puan)
Benim evde kaynana 3 görümce kayınım birde oğlum var 2 yaşında. Vallahi akşama kadar çalışıyorum. 13 haftalikta gebeyim. Oturamiyorum birine misafirde gitsem çalışıyorum. Sanki bı mecburiyetim varmış gibi.  Hiç hamileliğimi bilmiyorum. Allah'a emanet . Bende istiyorum rahat uzanayim başımda söylenen olmasın yada başkasının pisliğini temizlmeyeyim. En azından hamile diyip kendi yataklarini toplasalar işlerini yapsalar yok . Bu da benim imtihanım. Elhamdülillah Rabbim öyle kolaylaştırıyor sanki gebe degilmisim gibi . Rahatsızlık çekmiyorum. 
0 oy
(2 puan)
Gebelik haftana ve tabii ki risk durumuna göre değişir ben ilk 4 ay vs iş yapmadım şuanda da yavaş yavaş yapıyorum dikkatli ol bence çünkü kimi biliyorsam ilk aylarda temizlik vs yapan hepsi erken doğum olabilir diye yatırdı doktor onun için kendini fazla yorma bence sonuçta miniğimizin sağlığı hepsinden önemli :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 721 göst.
–1 oy
4 cevap 165 göst.
26 Mart Doğum kategorisinde Karadenizli 57 (222 puan) sordu
0 oy
2 cevap 263 göst.
0 oy
0 cevap 99 göst.

651,141 soru

3,427,785 cevap

4,260,371 yorum

184,036 üye

...