0 oy
296 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (212 puan)
Ben daha önce sağlıksız gebelik geçirdim ve bebeğim 6 haftalıkken gelişimi durmuş. O zaman göğüs ucu hassasiyetim yoktu ve bulantım da yoktu hiç. Şimdi 7+4 haftalığız ve şiddetli bulantım rahmimde batmalar ve göğüs ucumda hassasiyet var eğer bebek gelişmeseydi bunlar olmazdı değil mi?
Gebelik haftası 7+4

5 Cevap

0 oy
(894 puan)
Ya ben sana kıyamam canım benim yaaa. Sende şuan kendimi gördüm :) bende bir düşük yapmıştım daha sonra hamile kalınca aynı senin gibi sürekli acaba kalbi durdu mu acaba yaşıyor mu endişesi ile geçiriyordum bütün vaktimi. 

Canım benim belirtiler devam ediyorsa tabi ki hamilelik devam ediyor anlamına gelir. Ama bazen öyle oluyor ki bütün belirtiler kayboluyor. Bu sefer de yine bir endişe acaba birşey mi oldu :) belirtiler şuan devam ediyor ama ileride kaybolursa da endişelenme olabiliyor yani. Bu stres bana çok tanıdık geldi hemen yazmak istedim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Biran önce bebiş büyüsün de tekmelerden takip et sende rahatla inşallah :) :) 
(212 puan)
İçime öyle bi su serptin ki anlatamam… Yani insanlarca aynı acıyı ve sevinci paylaşmak çok güzel bir duygu :) keşke kimse evladıyla sınanmasa ama bazen insan bu acılarla büyüyor. Çok teşekkür ederim yarın doktor kontrolüm var umarım her şey iyi gidiyordur çok teşekkür ederim tekrar :)
(894 puan)
Rica ederim canım.. Rabbim inşallah o acının tekrarını yaşatmasın.. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde dünyalar başıma yıkılmıştı sanki dünyada başına bu gelen bir tek bendim yani öyle hissediyordum çok berbat birşeydi  O yüzden nerde bu hikayeyi duysam, rastlasam insanlarla birşeyler paylaşmak istiyorum:) Kendine iyi bak canım.. Doktordan güzel haberlerle dön evine inşallah :)
(212 puan)
Çok şükür duyduk minik kalbini. Allah birdaha kimselere yaşatmasın o acıyı. Başına gelen bilir ancak ben o gün anlamıştım benim canım daha önce meğerse hiç yanmamış.. Onun da ömrü o kadarmış cennetin en güzel yerindedir inşallah:)
(894 puan)
Ohhh maaşallah yaa :)
-Reklam-
0 oy
(82 puan)
InsAllah Allah sag salim kavustursun...

Her bir hamile kadin bu hisleri geciriyor..

Baslarda hep tuvalete gittiyimde ilk baktigim kan gelmismi,ya bebek karnimda hareket ediyormu? Insan 1 tedirgin oluyo..Bizde son haftalar,hala gec haraket eden gibi korkuyorum... 
0 oy
(88 puan)
Yanlız degilsin balım bende 15haftalık oldum çok şükür herşey yolunda doktora gidiyorum eve geliyorum ikinci günü diyorum acaba bişey oldumu sıkıntı varmı allahım neolur koru yavrumu diye dualarımı Bi bilsen benimde 14yıllık mucizem 13yaşında Bi oğlum var bundan önce ikitane kaybettim sanırım doğana kadar bu şekilde devam edecek endişeler ama allahımıza emanet rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
(2,759 puan)
Hayir canım alakası yok her hamilelik bir değil ben belirtisiz bi hamilelik gecirdirdim umarım sende rahat sağlıklı bi hamilelik geçirirsin 
0 oy
(187 puan)
Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim ilk zamanlar sürekli kontrole gidiyodum çok şükür 39+4 olduk artık yani demem o ki iyi düşün kendini boş yere yorma 10. haftayı atlattıktan sonra büyük bi risk oranı atlatılmış oluyo belirtin varsa devam ediyodur tabi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.
0 oy
10 cevap 1,511 göst.

652,403 soru

3,432,901 cevap

4,265,901 yorum

184,390 üye

...