0 oy
136 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)
Mrhlar 1 ay oldu doğum yapalım hamileliğim 9 ay sıkıntılı geçti bebeğime down sendromu denildi çok şükür sağlıklı doğum yaptım ama hamilelik sürecim çok sıkıntılı geçtiği için bebeğin beyni etkilenmiştir otizm bile olabilir deniliyor.

2 Cevap

0 oy
(671 puan)
otizm genetik bir hastalıktır. ailenizde yoksa stres yapmayın. ayrıca 6 aydan sonra belli olur. bebeğiniz sizinle göz teması kurmaz ya da ismiyle seslendiğinizde tepki vermezse anlaşılır. daha 1 aylıkmış. kendinize zehir etmeyin bebeğinizle tadını çıkarın bu hayatın. 
(112 puan)
Rabbine sıgın bebeğin sağlıklıdır inşallah şimdi sen lohusasin ister istemez olumlu olumsuz şeyler duyarsın hicbirseyi takma bebeğine odaklan  tadını çıkar cnm bence bizim duarımız da seninle olsun benim aglumunda kolu bacağı yok dediler 10 sene önce yinede aldırmadım kaderimdir dedim Rabbime sığındım şimdi Allah esirgesin çok sağlıklı
(671 puan)
down sendromu olacak diye yeterince üzmüşsünüz kendinizi şükür bir sorun çıkmamış. iyi düşünün artık. kafaya takıp sütünüzden de olmayın.
(780 puan)
Siz hic tv  acmazsaniz 3 yasina kadar telefon vermezseniz isikli oyincaklar myzikli oyunckalar almazsaniz tetiklemezsiniz.otizm.olup.olmadigini bilemezlerki.siz devamli ilgilenin kuzunuzla.amniosentez yaptrmiyymiydiniz?niye yuksek dediler
(5 puan)
Böbreğinde genişleme vardı Doğdu elhamdülillah öyle birşey yok
(780 puan)
Benim gorumcemin cocugunada dediler bobrekte genisleme.dogdu biseyi yok sukur
-Reklam-
0 oy
(183 puan)
Gebeliginiz nasıl sıkıntılı geçmiş bilmiyorum ama ya bu Afrika'da kiler garibimlar ne gebe iken ilaç kullanıyor ne güzel besleniyor hep stres icindeler temiz su da yok ama bebekleri  o kadar sorunlu doğmuyor tabi sonrası sorunlu Allah yardımcıları olsun . Onlarla kıyaslayınca ne gibi sıkıntılar yaşanmış olabilir ki sıkıntı yapmayın Dr lar her zaman en kötüsünü söyler ki kötü çıkınca biz demiştik zaten denmesi için . 
(5 puan)
Bebeğime dowm dediler çok ağladım moralim bozuldu bu canım
(183 puan)
Anladım tabi en küçük olumsuz söyledikleri şeyler gerçekten insanı altüst ediyor.Ama Allah'a şükür sağlıklı doğmuş bebeğin . O yüzden stres yapma otizim falan mı diye akışına bırak rahat ol Allah a güven birşey çıkmaz inşallah.

İlgili bir soru bulunamadı

651,110 soru

3,427,660 cevap

4,260,222 yorum

184,032 üye

...