0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (780 puan)
kapalı
Kizlar,bir sey okumuştumn rus sitesinden genelde .dogru cikiyor.idrar renginiz turuncumsu gibiyse kiz yeşilimsi ise erkek oluyor.Kizimda turuncumsuydu kizim oldu,ablamin yesilimsi erkek oldu.Sizlerde dogurluk payi varmi sizce?.suan cinsiyeti bilenler uyuyormu bu tahminlere sizin?Merak sorusu sadece.Yuzde 85 dogrudur yazıyor .
Gebelik haftası 13+6
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+2 oy
(671 puan)
sizin günlük aldığınız su miktarına ve yediklerinize göre değişir idrar renginiz. benim hep yeşilimsiydi kızım olacak. arkadaşımın da turuncumsuydu oğlu oldu. Bana güvenilir gelmiyor. 
-Reklam-
+1 oy
(292 puan)
Sanmıyorum az su tüketimi olduğunda koyu turuncu ve çok su tüketimi olduğunda ise çok açık renk oluyor 
(780 puan)
Valla cok su içtim kizimda turuncumsuydu simdide cok iciyorum yanmma var diye yeşilimsi gecen erkege benziyor dedi.acaba tesadufmu dedim))
(65 puan)
Bendede yanma vardı idrar enfeksiyonu olmuşum ilaç kullanıyorum:)
+1 oy
(44 puan)
Evet bende oldu sapsarydi parlak erkek oldu
0 oy
(725 puan)
internette bu tarz seyler yazan sitelerde hep su not vardir eglence amaclidir. internetteki hemen hemen butun mithleri okudum ve hepsinin curutulebileceginide daha dogrusu bilimsel olarak kanitlarinin olmadiginin sadece denk geldigini de doktorum ve saglik ocagindaki ebe tarafindan aciklandi sadece belki su hani sivri karin olayi olabilir ama oda bakis acisina bagli.

son olarak ben fark ettim ki cevrenizdekilerin dedikleride bence kiz bence erkek demeleri bile piskolojik olarak evet ya kiz/erkek belirtileri bunlar demenize sebep olur :) sabredin 10 gun sonra belli olur :)
(780 puan)
Kesinlikle dogrusunuz.rus doktrun konusmasini dinledim cunku.arkdaslara soruyordum hemen hemen hepsinde dogru cikiyordu belkide tesadüf.
0 oy
(65 puan)
Bence hiç alakası yok şu içeriğim zaman koyu içtiğimde açık renk oluyor inanmayın böyle şeylere :)
0 oy
(53 puan)
Dogru olabilir mi acaba diye düşünüyorum şimdi bn cok su tüketiyorum ama idrar rengm koyu
0 oy
(4,752 puan)
İdrarın turuncu olması fazla karbonhidrat tükettiğini ve az su içtiğini gösterir. Bebeğin cinsiyetini değil 
(780 puan)
Bacim karbonhidrat kullandim dogru ama yesilimsi iste turuncu karbonhidratta dediginiz gibi.Bulantim yuzunden makarna ve simit yiye biliyorum cunku.Suyuda cok iciyorum yanma oluyor cunku az icince.kismet yaa merak sorusu benimki.Tesaduf demekki renk menk.Ay hepimiz sag salim alalim beişlerimizi
0 oy
(186 puan)
Ne nerece doğru bilemem ama hamile olduğumu bilmeden önce idrarım turuncu gibiydi hatta acaba kan mı karısıyor diyordum sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bir süre sonra normale döndü suyla alakalı ozamanda aynı su tüketiyordum şimdide

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
4 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Simge2277 (137 puan) sordu
0 oy
6 cevap 502 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.

651,578 soru

3,429,535 cevap

4,262,120 yorum

184,158 üye

...