0 oy
235 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (11 puan)

Kızlar merhaba dün tiroit için kan ve idrar istediler sonuçlar bu şekilde ben anlamadım hiç bişey kontrol de 15 gün sonra sonuçları ancak kontrole gittikçe gösterebiliyorum referans dışı çok şey var aklım takıldı 15 gün duramam böyle sizce nedir durum nasıl teşekkürler şimdiden 

image

image

Gebelik haftası 25

1 cevap

0 oy
(657 puan)
Canım kan değerlerin düşük demirin vs hep düşük çıkmış. Birde enfeksiyonun var sanırım idrarda baktırdıysan belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Malum kadınlarda özellikle de hamilelerin en büyük sıkıntısı idrar yolu kandaki enfeksiyon muhtemelen ondan kaynaklı olabilir. 
(11 puan)
Bişey olur mu ilk gebeliğim bebeğime zarar verir mi acaba şuan çok korktum
(657 puan)
Kan değerlerim benimde düşük aile hekimim kadın doğumdan randevu al  demir hapını ikiye çıkarsınlar yada kan takviye etsinler demişti biraz fazla titiz sağolasun ebe kontrolkerimi bile şansa bırakmıyor kendi takip ediyor. Kadın doğum uzmanına gittim hemde Zeynep Kamil Araştırma daki uzmana o kadarda düşmemiş dedi. Mideni rahatsız etmiyorsa günde ikiye çıkarabilirsin dedi oda çok ilgili bayanı. Ayrıca her ikisi de siyah kuru üzüm pekmez yeşil mercimek gibi kanyapıcı besinleri bol tüket dedi. Bence sen en azından aile hekimine görün derim hem kanına yorum yapsın hemde idrar alıp enfeksiyon nedenini kontrol etsin. Çünkü her ikisi de ilerde erken doğumu tetikliyormuş.
(11 puan)
Bugün kesin gidicem Allah senden razı olsun çok teşekkür ediyorum
(657 puan)
Amin, rica ederim
-Reklam-

İlgili sorular

670,730 soru

3,507,493 cevap

4,364,736 yorum

188,989 üye

...