0 oy
192 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
 kadin doğuma randevu aldım aynı gün çekiyolar mı acaba?
Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(3,322 puan)
Devlette perinatolojiye aliniyor sanirim canim
-Reklam-
0 oy
(500 puan)
Detaylı ultrasonu diyorsan devlette kadın doğuma değil perinatolojiye randevu alman lazım ama devlette perinatolojiye randevu alman çok zor gebeliğinin riskli olmasi gerekiyor doktorun ona göre kayıt açıyor.
0 oy
(727 puan)
Kadın doğum dr un kayıt açıyor sonradan perinatoloji yâda renkli ultrason çeken yere randevu alıyorsunuz. Yâda hastane de randevu verebiliyor. İnşaallah randevu bulabilirsiniz.
(1 puan)
Sadece riskli gebeliklerde mi renkli ultrason istiyolar ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama ordaki pahalıydı devlet hastanesinde cektireyim dedim
(727 puan)
Renkli ultrason hastaneye bağlı sanırım iki gebeliğimde de özelde çektirdim ilkinde renkli ultrason verdiklerini hatırlamıyorum. Ayrı belirtmemin sebebi üsküdar zeynep kâmil hastanesin'de perinatoloji değil de antenatal diye bir bölümde ayrıntılı ultrason çekiyorlar. İkisi de aynı şey renkli ultrason ve ayrıntılı ultrason. Yanlış yönlendirmeyeyim diye öyle yazdım.
(1 puan)
Özeldeki doktorum istedi renkli ulturason 20 haftalık olduktan sonra istiyolarmış ama pahalıydı 900 tl dediler bende devlette yapayım dedim  kabul ettiler bakayım bu hafta gidicem devlete ne dicekler
(727 puan)
Anladım. Ayrıntılı ultrason önemli yaptırırsanız iyi olur.

654,455 soru

3,440,626 cevap

4,274,379 yorum

184,902 üye

...