0 oy
307 göst.
1 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan) sordu
1 Ağustos 2022 kapalı
Merhaba. 11+5 gunluk gebeyim dun denize girdim ondan sonra cok hafif lekelenme basladi korkulacak birsey var midir ne yapmaliyim cok tedirgin oldum
Gebelik haftası 11+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
1 Ağustos 2022 (122 puan) cevapladı
Doktorunuzu arayın direk yada acile gidin kalp sesini duyun bu isterseniz
-Reklam-
0 oy
1 Ağustos 2022 misafir cevapladı
Denize girmek aslında enfeksiyon sebebidir.ama şu da var zaten gebelikte ilk üç ay lekelenme enfeksiyon , stres , yorgunluk gibi nedenlerden kanama olması beklenir. Ve asıl risk kanamanın boyutu sıvı mi oluk oluk mu ama yinede denize girme olayını seneye erteleyin isterseniz. Bende 7 aylığım ama en sevdiğim şey denize girmek ama malesef seneye Allah nasip ederse oğluşumla gidicem. 
1 Ağustos 2022 (247 puan) yorumladı
Yani denize girmek risk degil bence herkesin kendi dusuncesi ama doktorlar bile denize girmeyi öneriyor
1 Ağustos 2022 misafir yorumladı
Ama şuan ilk trimester yeni bitecek hala lekenme söz konusu doktorların önerdiği ilerleyen zamanlarda son zamanlara doğru acilmalar rahatlamalar olsun diye tamamen doğuma katkı sağlamak amacıyla ama bu kadın daha ilk trimester den çıkmadı bile tabi şu da var denize girmek maske olmuş olabilir girmeden önce ki dönemde mesela bikac gün önce bı şekilde enfeksiyon durumlarına maruz kalmış olabilir de tabi girip girmemek kendi düşüncesi herkesin ben şahsen girmedim. Tabiki denize girmek bebeğe zarar vermez ama denize girmekten dolayı sadece gibi algılamayın herhangi bir sebepten dolayı yaşanan enfeksiyon malesef bebeğe zarar verebilir aslında böyle demek isterim bende bı annne olarak enfeksiyon a sebep olabilecek durum ve durumlardan hep uzak dururum keşke dememek icin . Nacizhane tavsiyem tabi.
0 oy
1 Ağustos 2022 (641 puan) cevapladı
Denizle alakası varmıdır bilmiyorum ama gebelikte kanama yada lekelenmeyi normsl bulmuyorlar diye biliyorum o yüzden bence doktorunla görüş derim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 588 göst.
10 Nisan 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Nurcan27_46 (18 puan) sordu
0 oy
9 cevap 715 göst.
0 oy
15 cevap 1,821 göst.

1,492,135 soru

24,381,399 cevap

348,753 kullanıcı

...