0 oy
186 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (86 puan)
Kızlar benim adetimin tarih aralığı hep değişiyor nasıl desem. 28 _ 30 _ 35 bi arada 38 gündü geçen ayda 20 haziranda olmuştum. 28 temmuzda kan testi yaptım 0.20 çıkmıştı.geçen ayın adet aralığı 35di bende bu tarih aralığını baz alarak 3 gün gecikme diye düşünwrek kan vermiştim negatifti. Bugünde tekrar vermek istedim doktor almak istedmedi. Neymiş en az adet üzerinden 10 12 gün geçmeliki gebelik varsa testte çıksın diye. Sizce gebelik ihtimalim var mıdır hala adet olmadım. Bugün adet gecikmesinde 10 günüm. Belirti olarak sol kasık ve alt karında ara ara sızlamalarım var gögüs hassasiyeti yeni başladı haa bide sabah ilk defa midemde yanma oldu.  Birde ben kokuları pek alamam normalde sürekli burnumda bi koku var gibi. Bilmiyorum acaba geç döllenmede olabilir mi gebelik varmıdır sizce cuma günü kadın doğum doktoruma gideceğim ultrason kan hormon değerlerime bakılsın diye. Hiç bu kadar gecikmemişti bu arada 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Sağlıksal açıdanda sıkıntı çıkmamıştı. Çok uzun yazdım şimdiden hakkınızı helal edin.

3 Cevap

0 oy
(221 puan)
Canım merhaba şuan aynı durumu bende yaşıyorum bugün adetim geceli 10 gün oldu hala bekliyorum dört gün önce test verdim negatif çıktı evde test yaptım yine negatif doktor geç döllenme olabilir dedi ve benim de ilk defa bu kadar adetim gecikti anlamıyorum doktor bir hafta daha bekle yeniden test alalım dedi fakat ben sabirsizim napicagimi bilmiyorum kasıklarım ağrıyor sancı çekiyorum beyaz akıntım var biraz ama adet olmuyorum dua edicem ins senin de vardır canım 
(221 puan)
İnşallah canım sağ salim kucağına al sende inşallah
(2 puan)
Bende ayni durumdayim 18 gun gecti test yapıyorum negatif hayırlısı olsun ne yapacagimi bilmiyorum
(221 puan)
Hayırlısı olsun hepimiz için gerçekten zor insan mental olarak çöküyor bu süreçler de
(2 puan)
Evet ama normal bir durum mu bu sizce hamile anneler.
(2 puan)
Amin anne olmak isteyen herkese nasip olsun
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah
(86 puan)
Aminn.  Tüm isteyen kardeşlerimizin.... Allah razı olsun.
0 oy
(3,125 puan)
10 gün gecmis aslinda evde test yapsan çıkar buyük ihtimalle saglik ocagı doktorları biraz kaprisli oluyor galiba bizim burdakide öyle :)

651,084 soru

3,427,526 cevap

4,260,073 yorum

184,020 üye

...