0 oy
211 göst.
Doğum kategorisinde (110 puan)
Kizlar 37+5 olduk bebeğim çok hareketli gece gündüz kıpır kıpır maşallah Ama bi türlü doğmak bilmiyo. Sık sık karnımda sertleşme oluyo taş gibi oluyo resmen ara da bi de adet sancisina benzer kasiklarim da ağrı hissediyorum ama uzun sürmüyo geciyo hemen. Doktor 11 Ağustosa kadar olmazsa gel dedi çünkü iri bi bebek. Ve ben bi an önce olsun normal doğum yapiyim istiyorum . İlk bebeğim hiç tecrübem yok. Bu sıra tuvalete cikmam da sıklaştı ve afedersiniz bazen ishal gibiyim. Sizce doğum olur mu belirtim var mi tahmininizce?
Gebelik haftası 37+5

2 Cevap

0 oy
(232 puan)
İri bir bebek mesela kilosu kaç bide ne zaman yapıcam diye kafana takarsan habire uzar bu sefer günler sana geçmez kafanı dagitcak bişi bul o gelecek zamanı bilir bide günün normal zaten 42 haftada doğum yapanlar bile var sitres yapma ki herşey olacağına varsın
(110 puan)
26 Temmuz da 3900 dedi kilosuna. Artık doğsun istiyorum ondan gelmiyo heralde. Dediğiniz gibi kafa dağıtacak bisey bulmam lazım sanırım :)
Maşallah gelişimi önde giden bi bebek zaten doktor o yüzden sanırım 11ine kadar olmazsa sezeryanla alacağını düşünüyorum. Hayırlısı bakalım  :)
(232 puan)
Kuzum 3.900 se şimdi 4 kilo diyelim yine normal yapamassın onun mutlaka sezeryanla alınması lazım bide önden gidiyormus sezeryan şuan senin için en sağlıklısı
(110 puan)
Doktorla görüşerek bu kararı aldım doktor normal doğum için bi engel görmüyorumdedi çatı muayenesi de yaptı öyle dedi. Hakkımızda hayırlısı bakalım nasip  :))
Doktor şöyle söyledi 2014 senesinde Erzincan da bi kadına 5.5 kiloluk bi çocuğu normal doğum yaptırdım ama 2.5 kiloluk çocuğu doğuramayanlar da var dedi.  Nasipte ne varsa artık.bakalim bekliyoruz hayırlısıyla  :))
(50 puan)
Kesinlikle sezeryana kendi isteginle gitme doktorun belliki tecrübeli etrafımda 4 kilonun üzerinde doğum yapan bir sürü arkadasim oldu engel yoksa gayette normal doğum olabilir sağlıkla yavruma kavusmani temenni ediyorum canım
(110 puan)
Bende duyuyorum bir sürü kadın var 4 kilonun üstünde normal doğum yapan
Biraz da korku var tabi ama sezeryandan daha çok korkuyorum diyebilirim  :)) doktorum bi engel görmüyorum ama sezeryandan da korkma korkulacak bisey yok dedi bakalim hakkımız da hayırlısı inşallah teşekkür ederim :))
Benim annemde beni 4 kg normal doğum ile doğurmuş hatta çok kolay oldu demişti.  Çatı durumunuza bağlı tamamen .
(110 puan)
Aynen.. bazı kadınlar çok kolay doğum yapiyomuş bazılarının ki çok zor oluyomuş bende dua ediyorum inşallah hayırlısıyla kolay geçsin diye bakalım beklemedeyiz..
İnşallah kolay sağlıklı doğumlar olur :)
-Reklam-
0 oy
(445 puan)
arkadasim 4.700 kg dogurdu hemen sezaryen dusunme dogumun yakin bence
(110 puan)
Sezaryen istemiyorum zaten ama nasip bakalım
İnşallah yakındır yoruldum artık ne yattığımdan bişey anlıyorum ne oturduğumdan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 461 göst.
0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
3 cevap 302 göst.

651,404 soru

3,428,923 cevap

4,261,430 yorum

184,117 üye

...