0 oy
130 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (173 puan)
Merhaba anne adayları benim gebelik ile birlikte psikolojim çok bozuldu zaten zor gebe kaldım şimdide sürekli biseymi olcak diye tedirgin oluyorum geçen hafta kasıklarım çok ağrıyor diye doktora gittim şimdide ağrısı geçti diye korkuyorum kendime sürekli bahane arıyorum doktora gitmek için böyle o kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum normal değilim farkındayım bunu nasıl aşabilirim 
Gebelik haftası 11+1

2 Cevap

0 oy
(727 puan)
Her anne de oluyor bu korku. Haraket etmeye başlayınca biraz daha rahatlayacaksınız. Siz yine de her zaman pozitif düşünün. Aklınıza kötü bir şey gelince bebeğinize kavuşacağınız anı hayal edin. 
(173 puan)
Çok sağolun belkide bir an önce geçsin bu günler diyorum hamileliği kendime zehir ettim
(727 puan)
Bence her anın keyfini çıkarın. Hamilelik ayrı deneyim  doğum ve sonra ki günler ayrı bir deneyim. İnşaallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
(173 puan)
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz
(727 puan)
Amin inşaallah.
-Reklam-
0 oy
(104 puan)
İlk önce kendine bir uğraş bulmalısın canım. Eğer varsa bir hobin filan onunla ilgilen kafan dağılsın sıcaklardan dolayı sürekli evdeyiz buda senin daha çok düşünmeme sebep oluyor. Örneğin örgü örmeyi biliyorsan yada seviyorsan örgü ör. Kitap okumayı seviyorsan kitap oku. Bunun gibi şeyler ile kafanı sürekli meşgul et. Bak mesela ben çalışıyordum 16. Haftama kadar kustum evdeyken daha çok kusuyordum sayısı 14 15 e kadar çıkıyordu. Ama işteyken en fazla günde 3 kez kusuyordum çünkü kafam meşguldü sürekli koşuşturma içerisindeyim düşünmeye vaktim kalmıyordu. Ancak bu şekilde aşarsin kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım. Allah'ın izniyle sağ sağlim alırsın kucağına inşallah. 
(173 puan)
Amin inşallah belkide kendime bir uğraş bulmalıyım sürekli evde tek başımayim oda olumsuz etkiliyor
(104 puan)
Kesinlikle bu yüzden diyorum ya benim kaygım değil ama kusmam çok fazlaydı eşim sürekli dışarı götürüyordu beni hem kafam dağılsın hem temiz hava alayım diye sonra ise başlayınca geçti. Evdeyken insan kendini dinliyor.
(173 puan)
Normalde bende çalışıyordum ama işime son verildi çalışsam benim için daha iyi olabilirdi su an
(104 puan)
Evet haklısınız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
8 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Duygudedecan (9 puan) sordu
0 oy
0 cevap 98 göst.
8 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Duygudedecan (9 puan) sordu
0 oy
1 cevap 57 göst.

651,415 soru

3,428,944 cevap

4,261,466 yorum

184,120 üye

...