0 oy
243 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
Bir ay önce üçlü tarama testi yaptırdım şehir dışında olduğum için sonuçlar için gidemedim. Bugün 22 haftalık oldum gittim. Üç testten bir tanesi çok yüksek çıktı. Dön sendromu olan test. Doktorum beni merkez Hastanesi'ne perinatoji  bölümüne sevk etti. Randevu alicam şimdi. Fakat moralim çok bozuldu. Bu durumu yaşayan var mı? Daha önce bu bölüme giden var mı? Nasıl gittiğini ne ne yaşadığını anlatırsa bilgi verirse çok sevinirim.
Gebelik haftası 22+1

3 Cevap

0 oy
(215 puan)
Niye moralini bozuyorsun yuzde yüz dogruluk payi yok ben yaptırmadım hicte pisman degilim yine olsa yine yaptirmam hamileligim burnumdam gelirdi sizde uzulmeyin
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Canım elbette moral bozuluyor ama biliyorsun bu test sadece olasılık veriyor ve ikili testten daha az güvenirliği olan bir test. Olasılık yüzünden kendini yıpratma.

Bu arada ben perinatoloğa gittim. Sorunlu gebelik geçirdim. Normal doğum uzmanından farklı olarak daha profesyoneller ve daha net profesyonel usg cihazından daha ayrıntılı incele yapıyorlar. Hepsi bu. Hem sende bebişin bütün uzuvlarını ayrıntılı görme şansına sahip oldun :) kendini sıkıntıya sokma Allahın izniyle birşey çıkacağını sanmıyorum.. 
0 oy
(203 puan)
Bu tür durumla karşılaşan bir çok arkadaşım oldu . hamilelik süreçleri çok kötü geçti psikolojik olarak ama sonunda çocuklar o kadar sağlıklı çıktı ki .bu testlerin güvenirliği çok düşük benim de test zamanim geldi yaptırmayacagim bu tür durumlardan dolayı.saglikli bı bebek beklersin doğum anı bir şey olur doğumdan sonra bir şey olabilir hayat bu hep olumsuzlukları düşünerek Yasayamayiz.suana odaklanin ben öyle yapıyorum 

İlgili sorular

652,015 soru

3,431,260 cevap

4,264,013 yorum

184,281 üye

...