0 oy
314 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
Merhabalar, ilk defa doğum yapacağım belimde omurga eğriliği (skolyoz), kireçlenme, disk kayması, düzleşme vs bir sürü rahatsızlık olduğu için zaruri sezaryen doğum yapacağım. Şu ana kadar hiç çatı muayenesi gibi alttan bir müdahale olmadı ama olacak mı bilmiyorum tecrübeli olanlar bilgi verirse çok sevinirim.
Gebelik haftası 30+2

2 Cevap

+1 oy
(1,022 puan)
Sezeryan olcagi için ani bişey olmazsa su gelmezse zamanından önce sancın gelmezse bakmazlar . Egerki zamanından önce suyun gelir sancın olur doğum başlıyor mu diye kontrol ederler ki bu muayenede inanın kötü hiç bişey yok. Ben defalarca oldum defalarcaaa.
(1,022 puan)
Aşkım valla hic acımıyor ya . Ben hatta üniversite hastanesine gitmistim özele gidiyirdum aslında ama kuvez sıkıntısı oldu sancım vardı . Bana dediler öğrencilerin girmesine müsaadeniz var mı e sen gösterme ben göstermeyim nasıl ogrencek bu çocuklar. Dedim girebilirler . 10 sene önce ege üniversitesi. Doktor muayne etti baktım gelen gecen muayne ediyor ben cataldayim . Dedim yeter garii gelen gecen çatı muayenesi yaptı anlicagin. Ama insanlar birbirini korkutmayi çok seviyor . Ölüm gibi bişey sanki öyle anlatıyorlar . Kendini kasmazsan saniyelik bişey . Parmağını dibe kadar ittirip acilman varmı diye kontrol ediyor ki çok kısa bi işlem . Korkma yani olsanda .
(72 puan)
Valla tebrik ederim. Eğitime olan katkınız için de ayrıca tebrik ederim cidden. Daha önce bir kere yumurtalıklarımı kontrol ettirmiştim de ultrason başlığıyla içerden bakmıştı doktor. O gün bugündür içim ürperiyor :))
(361 puan)
Geçenlerde doktor eliyle muayene etti rahme bakacam açılma var mı diye dedi bir çekindim çünkü aklımda hep doğum zamanı o hemşire geliyor elini sokuyor öbür hemşire geliyor elini sokuyor mahfediyorlar diye laflar vardı. Ama o kadar basit biseymis ki ne abartmışlar dedim kendi kendime
(1,022 puan)
Ya millt varya sanki fil çıkaracak öyle bir tripte millete öyle anlatıyorlar ki tamam en zor doğumu sen yaptın en kötü şartlarda sen doğurdun ... İnanın abartıldığı gibi bişey yok . Kasmicaksiniz kendinizi tek şey bu. Saniyelik çok kısa bi işlem . Gerçekten korkmayın doktorunuz ne derse dinleyin yeter .
(1,022 puan)
Herhalde bebeğim ya. Sırf abartı başka bişey değil . Yazık böyle annelerde korkuyor sonra kız nolcak doktor müneccim değil ya nerden bilcek açılma olup olmadigini muayne olmadan :D
-Reklam-
0 oy
(511 puan)
Senin sıkıntın olduğu için suya kadar falan bekletmezler doktorun önlemini ona göre alıp gidişata göre gün verir sana ben sadece ilk oğlumda alttan muayene oldum oda normal doğum olacaktı suyum gelince muayene etmek zorunda kaldı bebeğimde omuzları geniş çıkmaz diye mecburi sezeryan oldum ama ikincide yapmadilar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
0 oy
9 cevap 437 göst.
0 oy
6 cevap 405 göst.

648,897 soru

3,419,240 cevap

4,250,380 yorum

183,415 üye

...