0 oy
151 göst.
Doğum kategorisinde (146 puan)
Kızlar ikinci sezeryanımı spinal+epidural oldum. İyi ki öyle yapmış doktorum. İnanın çok muazzam geçti. Elbet ağrınız olacak hastanede kaldığınız müddetçe ağrılar minimum çünkü epiduralden ilaç verip sizi kısmı uyuşturuyorlar. Asıl mesele evde başlıyor o da bir kaç gün. Onun içinde antibiyotik ve ağrı kesiciler yazıyor doktorunuz. İnanın ben düzenli kullanmadım bile. Kanama öyle çok olmadı bende depend bir paket almıştım bitirdim o da ben baya pinpirikliyim biraz leke görsem hemen değiştiririm hijyenik pede geçtim bugün doğum yapalı tam 1 hafta oldu. Sadece sütüm az geldi mama vermek zorunda kaldım ki hala veriyorum aslında sütüm şuan çok geliyor ama kızıma yetmiyor sanırım. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. 
Gebelik haftası Bitti

1 cevap

0 oy
(894 puan)
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah. :) bende ikinci kez sezeryan olacağım ilki çok zordu epidural oldum bende ama memnun kalmadım ya. Çok fazla uyuştum ayaklarımı bile sürüyerek yürüdüm 3 gün.. Herkes farklı şeylerden memnun kalıyor. Allah yardımcımız olsun. Genel anestezi mi olsam diyorum ben bilemedim.. 

Neyse ki sen atlattın ne güzel sağlıkla aldın kucağına darısı bize inşallah :) Süt artıran kür tarifi var youtubede Dr cihangir Ertekin süt artırma yazarsan bulabilirsin. Doktor söyleyip de faydasını görmeyen bir hastam olmadı şeklinde konuştu.. Mutlaka bakmanı ve denemeni isterim.. Bende çok heyecanlıyım nasip olursa doğumdan önce başlıcam kürü yapmaya ilk bebeğimde hiç sütüm olması maalesef.. 
(146 puan)
Canım benim Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ❤️ hemen bakicam çok teşekkür ederim  Genel anestezinde uyanınca direkt ağrıyı çekiyorsun ve serum, iğne olarak ağrı kesici veriyorlar açıkçası iğne bende işe yaramadı o yüzden epidural+ spinal tavsiyem ikisini de o şekilde doğurmuştum inşallah sen bu sefer memnun kalırsın
(894 puan)
İnşallah canım ya. Genel için de evet öyle diyorlar ağrılar içinde uyanıyorsun diyorlar. Bu kez devlette yapıcam doğumu ilki özeldi. Doktorumdan da aşırı memnunum şuan.. Devlette bize soruyorlar mı acaba onu da bilmiyorum.. Henüz 21 haftalığım ama şimdiden düşünmeye başladım :)
(146 puan)
Hiç bilmiyorum canım. Sorarsin ya.. Daha erken düşünme böyle şeyler tadını çıkar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
19 Mayıs 2022 Doğum kategorisinde Gizem A (705 puan) sordu
0 oy
1 cevap 128 göst.
18 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Nokta (202 puan) sordu
0 oy
8 cevap 551 göst.

647,834 soru

3,415,286 cevap

4,245,746 yorum

183,106 üye

...