0 oy
644 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (642 puan)
4+5 günlük hamileyim veya HCG değerim gayet iyi iki kere kan testi vermiştim sonuclar iyi çıkmıştı ama. Sanırım adet olacak gibi kasıklarım da ağrılar var her tuvalete gittiğimde kan gelmiş mi diye bakıyorum sanki her an adet olacak gibi hissediyorum sizce normal mi yoksa düşük mü geliyor
Gebelik haftası 4+5

23 Cevap

0 oy
(35 puan)
Bende hamileliğimin ilk zamanında paronaya derecesinde düşük yapmaktan korkuyordum. En ufak şeyde doktora gidiyordum. Hala zaman zaman korkuyorum ilk gebeliğim aklına takılan bir şey varsa anında git doktora bence çekinme.
-Reklam-
0 oy
(894 puan)

Canım benim endişe etme kan görmediğin sürece sıkıntı olmaz Allahın izniyle... Ama sen sigara kullanıyorsun diğer konundan hatırladım sanki yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.. Senin yaşadığın şeyi bende yaşadım ordan biliyorum.. Sigara içince her an birşey oluyor ya da olacak gibi hissediyorsun çünkü pskilojik olarak rahat değilsin yapmaman gereken birşeyi yaptığını biliyorsun..


Biran önce sigarayı bırakmaya çalış bak kafan rahatlayacak o zaman.. Geç değil.. Neresinden dönersen kardır.. Ben başardım hem de 1 paket içen biri olarak sende yapabilirsin :)

(642 puan)
Gerçekten beni anlattın resmen ahh kuzum inşallah bırakırım bende dua edin hamişler bana da ❤️
0 oy
(36 puan)
Aynısını ben de yaşadım şu an 10 haftalığım, 4-5 haftalıkken sürekli karın ve kasık ağrılarım oldu o rahim genişlemeye başladığı içinmiş, ben de sürekli kanamam var sanıyordum kontrol ediyordum ama şöyle düşün o bebiş doğmak için yaratılmışsa doğar zaten. Zamanla bu endişe yavaş yavaş gidiyor özellikle 8. Haftadan sonra iyice rahatlıyacaksın, tabi doktor kontrollerini de sakım aksatma düşme riski falan varsa da önceden ilaç verip önlüyorlar. Umarım sağlıkla bebeğini kucağina alirsin :)

651,332 soru

3,428,605 cevap

4,261,118 yorum

184,103 üye

...