0 oy
180 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
İyi günler arkadaşlar ben kasık ağrısı ve grip şikayetiyle acile başvurdum. Bebeğin durumunu öğrenmek için USG ye aldılar. Doktor bebeğin etrafında kan görüyorum bunu görmemem lazım dedi ve idrar tahlilinde eritrosit lökosit yüksekliği görüldü. Yatış verdiler 3 gündür hastanede yatıyorum aynı zamanda kovidim. Daha önce başına böyle bişey gelen varmı korkmalımıyım USG ye tekrar götürmüyorlar kovid olduğum için ve şu an progestan tedavisi yapıyorlar . Arkadaşlar daha önce böyle bi sorunla karşılaştınızmı?
Gebelik haftası 11+3

5 Cevap

0 oy
(88 puan)
Kese etrafında kanama yani düşük riski var prgosteran o yüzden kullanıyorsunuz strese girme öksürmemeye çalış 
(13 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(346 puan)
Ciddi oran da değilse korkma canım zamanla kaybolur . Sadece kendine dikkat et l riskin geçene kadar
(13 puan)
Teşekkür ederim ilginiz için
0 oy
(2 puan)
Gecmis olsun. Ben de 11. Haftamdayim. Bebegin etrafinda kanamalar var bende de. Daha dogrusu kanama oldugu dusunulen siyahliklar gordu ultrasonda. Takip edicez dedi. Kanama ve lekelenme olmadigi surece zamanla kaybolurlar dedi. Pregesteron bile baslamadi. Yani kanaman yoksa rahat ol. Ustelik tedbiren progestan da aliyorsun. Kovidi atlatmaya calis. Moralini yuksek tut. Gecmis olsun.
(13 puan)
Çok teşekkür ederim
0 oy
(715 puan)
Dusuk riski var canım dikkat et kendine geçmiş olsun
(13 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(56 puan)
Bende kasık ağrısı ile gittiğimde kanama görüp yatış verdiler 3 gün tuvalet harici kalkmadım hatta kalkmak istediğinde düşük riskin var dediler progestan iğne yaptılar 1 tane ve progestan hap kullanmaya devam ettim bana yatış veren devamlı gittiğim doktorum değildi hastaneden çıkınca kendi doktorum ile görüştüm endişe etmememi ve sadece dikkatli olmamı ama yürüyüş ev işi yapabiliceğimi söyledi sonraki kontrollerde hep kanama alanı azaldı. Eğer kan veya leke olarak dışarı çıkmazsa dağılır kaybolurmus
(13 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için

648,749 soru

3,418,747 cevap

4,249,635 yorum

183,369 üye

...